Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κορονοϊός - Σέρρες: Ζήτησε τραγούδι για τη συζυγό του λίγο πριν πεθάνουν και οι δύο

Ανθρώπινες στιγμές και ιστορίες που συγκλονίζουν από ασθενείς με κορονοϊό στις ΜΕΘ - Στις Σέρρες ζευγάρι νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ζήτησε ένα τραγούδι από νοσηλεύτρια και λίγες ημέρες μετά έφυγαν και οι δύο από τη ζωή

Πηγή: APimages
Πηγή: APimages

Συγκλονίζουν οι στιγμές των ασθενών με κορονοϊό στις ΜΕΘ εκεί που οι μόνοι άνθρωποι που έχουν δίπλα τους είναι οι γιατροί και οι νοσηλευτές. Είναι εκείνοι που γίνονται οικογένειά τους ενώ οι υγειονομικοί από την πλευρά τους, πέρα από το λειτούργημά τους προσπαθούν να κάνουν την παραμονή των ασθενών όσο το δυνατόν πιο ανθρώπινη. Η Στέλλα Χινάκη είναι επικουρική νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Σερρών, που τραγουδάει στους ασθενείς για να τους δίνει κουράγιο. Οι στιγμές όμως που έχει ζήσει είναι καθηλωτικές.

«Το τραγούδι μας δίνει κουράγιο στους ασθενείς. Με αμέριστο ζήλο και απεριόριστη κατανόηση, πρέπει να συμπαραστεκόμαστε στους ασθενείς του κορονοϊού που νοσηλεύονται σε πρωτόγνωρες συνθήκες νοσηλείας, μέσα σε κλειστές πόρτες» τονίζει η ίδια στο epiloges.tv, που όπως λέει εργάζεται εδώ και ενάμιση χρόνο στην κλινική covid 19.

Η ίδια περιγράφει με συγκίνηση ένα περιστατικό όπου, καθώς όταν ένα ζευγάρι νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε χωριστούς θαλάμους, ο άντρας, της ζήτησε να τραγουδήσει ένα τραγούδι στην σύζυγό του. Το περιγράφει και λυγίζει, καθώς όπως λέει μετά από λίγες μέρες χάθηκαν και οι δυο. Η νοσηλεύτρια, δεν ξεχνά να ευχαριστήσει τις συναδέρφισσές της και την διευθύντρια του τμήματος, για την αγάπη και την συμπαράσταση που δείχνουν η μία στην άλλη και να ζητήσει από τους συμπολίτες να εμβολιαστούν για να μη ζήσουμε κι άλλες δύσκολες καταστάσεις.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Κορονοϊός #υγειονομικοί

Best of Internet