Μενού
  • Α-
  • Α+

Η έντονη δυσοσμία που έβγαινε από το διαμέρισμα ενός 52χρονου στη Νίκαια, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν απαντούσε όταν του χτυπούσαν το κουδούνι, ανάγκασε τους γείτονές του να καλέσουν την Αμεση Δράση.

Οι αστυνομικοί, με τη βοήθεια κλειδαρά, απέκτησαν πρόσβαση στο εσωτερικό του σπιτιού κι αντίκρισαν νεκρό τον 52χρονο, σε κατάσταση αρχικής σήψης. Στο διαμέρισμα δεν βρέθηκαν σημάδια διάρρηξης της πόρτας, ενώ στους εσωτερικούς χώρους δεν υπήρχαν σημάδια έρευνας, ούτε ίχνη που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος ήταν αιφνίδιος και πιθανότατα προήλθε από παθολογικά αίτια τουλάχιστον δύο ημέρες πριν τον εντοπισμό της σορού. Αυτό τουλάχιστον έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 52χρονου, το πρωί της Πέμπτης.

Το γεγονός, ωστόσο, ότι στο σπίτι του 52χρονου βρέθηκαν όπλα είχε ως αποτέλεσμα να αναλάβει την έρευνα η Ασφάλεια. Πιο αναλυτικά, στο σπίτι βρέθηκαν ένα πιστόλι, καραμπίνες, σφαίρες και μικρή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Τα όπλα έχουν μεταφερθεί για εξέταση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA