Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κορονοϊός: Με κορονοϊό στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης 9 έγκυες - Τρεις είναι διασωληνωμένες

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, κατά την τελευταία εφημερία, έγιναν 55 εισαγωγές ασθενών, με 150 προσελεύσεις στα επείγοντα περιστατικά για Covid, ενώ σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των γιατρών του ΑΧΕΠΑ, δημιουργείται πρόβλημα έλλειψης απλών κλινών κορονοϊού, οι οποίες είναι 180 στο σύνολό τους και είναι όλες κατειλημμένες

Στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης διακομίστηκαν εννέα έγκυες με κορονοϊό και τρεις από αυτές είναι διασωληνωμένες. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι υπόλοιπες έξι γυναίκες βρίσκονται σε απλές κλίνες ενώ την ίδια ώρα τέσσερα νεογνά, των οποίων οι μητέρες διαγνώστηκαν θετικές στον κορονοϊό νοσηλεύονται ενώ ένα από αυτά χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Διαβάστε ακόμη: Παρθένα Κουτμερίδου: «Ούτε 2 στις 10 έγκυες πελάτισσές μου δεν κάνουν το εμβόλιο» λέει ο γυναικολόγος

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, κατά την τελευταία εφημερία, έγιναν 55 εισαγωγές ασθενών, με 150 προσελεύσεις στα επείγοντα περιστατικά για Covid, ενώ σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των γιατρών του ΑΧΕΠΑ, δημιουργείται πρόβλημα έλλειψης απλών κλινών κορονοϊού, οι οποίες είναι 180 στο σύνολό τους και είναι όλες κατειλημμένες. Κατειλημμένες είναι και οι κλίνες ΜΕΘ Covid στο συγκεκριμένο νοσοκομείο με έξι διασωληνωμένους ασθενείς εκτός ΜΕΘ.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Κορονοϊός #έγκυος #διασωληνωμένοι

Best of Internet