Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Τράγκας έχει διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό και μετά την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του ο δημοσιογράφος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Σωτηρία. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο Γιώργος Τράγκας νοσηλεύεται στη ΜΕΘ της πανεπιστημιακής πνευμονολογικής κλινικής του νοσοκομείου Σωτηρία με παροχή οξυγόνου.

Διαβάστε ακόμη: Πρόδρομος Εμφιετζόγλου: Ιδρύει πατριωτικό κόμμα με σήμα το αστέρι της Βεργίνας

Ο Γιώργος Τράγκας εισήχθη στο νοσοκομείο Σωτηρία μετά την επιδείνωση της υγείας του. Συγκεκριμένα, λόγω της πνευμονίας που έχει προκαλέσει η λοίμωξη Covid-19 ο Γιώργος Τράγκας χρειάζεται να λάβει οξυγόνο. Ο δημοσιογράφος πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη για τον οποίο ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή ενώ δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Ελεύθεροι Ανθρωποι, του κόμματος του Γιώργου Τράγκα: «Ο πρόεδρος του Κ.ΕΛ.ΑΝ., Γιώργος Τράγκας, παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου "Σωτηρία" και υποστηρίζεται μόνο με οξυγόνο. Η πορεία της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική».

https://twitter.com/ParisKourtzidis/status/1467396233014751233?ref_src=twsrc^tfw

Ωστόσο, νωρίτερα σήμερα ο ίδιος είχε ενημερώσει με ανάρτησή του στο Twitter ότι ο Γιώργος Τράγκας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένος. «Ο #Γιωργος_Τραγκας τελικά χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Η μάχη που πλέον καλείται να δώσει είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και εξαιρετικά σκληρή! Μέχρι σήμερα έχει αποδείξει ότι βρίσκει πάντα τον τρόπο για να βγαίνει, ακόμη κι από τέτοιες μάχες, ΝΙΚΗΤΗΣ. Έτσι ευχόμαστε να γίνει και τώρα!», έγραψε στο twitter.

Γιώργος Τράγκας: Η ανάρτηση για τον κορονοϊό 

Στις 30 Νοεμβρίου, ο Γιώργος Τράγκας είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι βρίσκεται σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία Καρρά. «Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη», είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA