ΚΟΙΝΩΝΙΑ
05/12/2021 12:38

Χρήστος Σωτηρακόπουλος για τον θάνατο της συζύγου του: Δεν πρόλαβα να της πω όσα ήθελα

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος μίλησε για τον θάνατο της συζύγου του, λέγοντας: «Από την Άντζελα μου μένει μια πολύ καλή ανάμνηση, οι μητέρες καθορίζουν τα παιδιά» - Ανέφερε ότι δεν πρόλαβε να της πει όσα ήθελε

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Χρήστος Σωτηρακόπουλος για τον θάνατο της συζύγου του: Δεν πρόλαβα να της πω όσα ήθελα
Χρήστος Σωτηρακόπουλος (Πηγή: NDP Agency)
Ανάγνωση:

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος μίλησε για τον θάνατο της συζύγου του και όσα εκείνος δεν πρόλαβε να της πει. «Η μνήμη ήταν πάντα ένα πολύ μεγάλο ατού μου, εκτός από αθλητικά θυμάμαι και ιστορικά γεγονότα. Στους μαθητές μου λέω πάντα ότι σκοπός είναι να κάνουν καριέρα, όχι να γίνουν σαν εμένα», είπε αρχικά ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Διαβάστε ακόμη: Κατακεραύνωσε ο Γιάννης Αγγελάκας τη Σάσα Σταμάτη: «Τηλεοπτικές καρακάξες εναντίον της ελεύθερης τέχνης»

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος αναφέρθηκε στη συνέχεια στην απώλεια της συζύγου του, λέγοντας: «Από την Άντζελα μου μένει μια πολύ καλή ανάμνηση, οι μητέρες καθορίζουν τα παιδιά. Επειδή λόγω δουλειάς έλειπα σε ταξίδια, πάντα ήθελα να υπάρχει κάποιος στο σπίτι για να βάζει τα παιδιά σε σειρά. Οι σχέσεις μας με την Άντζελα πέρασαν τα πάνω και τα κάτω τους, ήταν όμως ένας υπέροχος άνθρωπος. Με εξόργισε το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να κάνουμε την καύση της Άντζελας στην Ελλάδα και πήγαμε στη Βουλγαρία. Όταν ήταν μικρά τα παιδιά μου, πέρασαν Κυριακή του Πάσχα στο Mega μαζί μου. Στην Άντζελα δεν είπα όσα θα ήθελα να πω, πάντα θεωρείς ότι έχεις χρόνο μπροστά σου. Αν την είχα τώρα μπροστά μου θα της έλεγα να προσέχει. Μπήκε για μια απλή επέμβαση κι “έφυγε”. Θα ήθελα η γυναίκα μου να χαρεί τα παιδιά της για την πορεία που κάνουν σήμερα», τόνισε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ