Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη σύλληψη τριών ατόμων, που φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση απαγωγής και εκβίασης προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για έναν 31χρονο και δύο 17χρονους Έλληνες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της αρπαγής, εκβίασης και παράνομης οπλοχρησίας.

Διαβάστε ακόμηΝίκος Οικονομόπουλος: Πού ψάχνουν οι αστυνομικοί για τους ληστές που μπήκαν στο σπίτι του

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου έγινε καταγγελία από μία γυναίκα από την Αγγλία, σύμφωνα με την οποία άγνωστα άτομα είχαν απαγάγει τον 33χρονο σύζυγό της και ζητούσαν για να τον αφήσουν ελεύθερο 2.000 ευρώ. Άμεσα, κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, εντοπίσθηκε, στην περιοχή της Περαίας, και απελευθερώθηκε ο 33χρονος Μαροκινός, ενώ συνελήφθησαν επιτόπου οι τρεις δράστες, όπως αναφέρει το thestival.gr.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δύο 17χρονοι ασκούσαν βία σε βάρος του και απαιτούσαν εκβιαστικά από τη σύζυγο και από συγγενικά του πρόσωπα την καταβολή χρηματικού ποσού για την απελευθέρωσή του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συγγενείς του 33χρονου τελικά κατέθεσαν περίπου 1.300 ευρώ για την απελευθέρωσή του.

Σύμφωνα με την αστυνομία όμως, ο 33χρονος εισήλθε παράνομα τις προηγούμενες ημέρες στην Ελλάδα και ενώ βρισκόταν στην εθνική οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης απήχθη από τον 31χρονο και από έναν ακόμα, άγνωστο μέχρι στιγμής, συνεργό του. Ωστόσο, δεν έχουν γίνει περισσότερα γνωστά. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA