Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Γιώργος Τράγκας: Στη ΜΕΘ με οξυγόνο ο δημοσιογράφος - Σε καραντίνα η Μαρία Καρρά

Η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα έλαβε οδηγίες και αν εμφανίσει συγκεκριμένα συμπτώματα, τότε θα εισαχθεί στο νοσοκομείο. Ο δημοσιογράφος εισήχθη στη ΜΕΘ του Σωτηρία, καθώς η υγεία του παρουσίασε επιδείνωση

Γιώργος Τράγκας (Πηγή: NDP Agency)
Γιώργος Τράγκας (Πηγή: NDP Agency)

Ο Γιώργος Τράγκας συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία με κορονοϊό, λαμβάνοντας οξυγόνο. Στο νοσοκομείο, όμως, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δεν νοσηλεύεται η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, η οποία νοσεί επίσης με κορονοϊό. Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Καρρά βρίσκεται στο σπίτι της σε καραντίνα, καθώς υποβλήθηκε σε εξετάσεις και δεν χρήζει νοσηλείας.

Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός: Διατάχθηκε ΕΔΕ για τον θάνατο της 14χρονης μαθήτριας από τη Λαμία

Η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα έλαβε οδηγίες και αν εμφανίσει συγκεκριμένα συμπτώματα, τότε θα εισαχθεί στο νοσοκομείο. Ο Γιώργος Τράγκας εισήχθη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία, καθώς η υγεία του παρουσίασε επιδείνωση. Πριν την εισαγωγή του στη ΜΕΘ, ο Γιώργος Τράγκας είχε κάνει την εξής ανάρτηση:

Τράγκας: «Χορεύω τανγκό με τον COVID-19»

Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα το βηματισμό μου ακούγοντας το πρόστιμο που έβαλε στους κατοίκους αυτής της χώρας άνω των 60 ετών, αν δεν εμβολιαστούν ταχύτατα! Ο ιός πήρε ένα σαρδόνιο ύφος και μου είπε: «Δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες όλων των πολιτών. Δεν έχει καταλάβει ότι εγώ θα στριφογυρνώ ανάμεσά σας, είτε είστε εμβολιασμένοι, είτε είστε ανεμβολίαστοι».

Σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά, διαπιστώσαμε ότι τα πραγματικά ζοριλίκια του COVID-19, ακολουθούν αμέλειες και φαιδρότητες. Παραδείγματος χάριν αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως «ψιλικατζής». Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Κατά τα άλλα θα επανέλθουμε με τη Μαρία στο ραδιόφωνο (με τη βοήθεια του Υψίστου), μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας», είχε γράψει στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τράγκας.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Γιώργος Τράγκας #Κορονοϊός #συμπτώματα #ανεμβολίαστοι

Best of Internet