ΚΟΙΝΩΝΙΑ
06/12/2021 10:41

Δημήτρης Λινός: Χειροτονήθηκε ιερέας ο σύζυγός της Αθηνάς Λινού

Ιερέας χειροτονήθηκε ο ομότιμος καθηγητής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Δημήτρης Λινός, σύζυγος της καθηγήτριας Επιδημιολογίας Αθηνάς Λινού

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Δημήτρης Λινός: Χειροτονήθηκε ιερέας ο σύζυγός της Αθηνάς Λινού
Δημήτρης Λινός: Χειροτονήθηκε ιερέας ο σύζυγός της Αθηνάς Λινού
Ανάγνωση:

Ιερέας χειροτονήθηκε ο ομότιμος καθηγητής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Δημήτρης Λινός, σύζυγος της καθηγήτριας Επιδημιολογίας Αθηνάς Λινού. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, χειροτονήθηκε διάκονος στην Ιερά Μονή Τίμιου Προδρόμου στην Ανατολή Αγιάς ενώ το πρωί της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου, ακολούθησε η χειροτονία του ως ιερέας στην Ιερά Μονή Παναγία Ταξιαρχών Πηλίου.

Διαβάστε ακόμη: Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκδηλώσεων - Πώς θα λειτουργήσει το μετρό

Ο καθηγητής χειρουργικής, ομότιμος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (συνταξιούχος) και Διευθυντής του «Υγεία» στην χειρουργική, σύζυγος της επίσης γνωστής καθηγήτριας Επιδημιολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθηνάς Λινού, χειροτονήθηκε, από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος, Ιγνάτιο. Η οικογένεια Λινού επιθυμούσε η τελετή να μείνει μια προσωπική τους στιγμής χωρίς δημοσιότητα με αποτέλεσα να επιλεχθούν αυτές οι δύο Ιερές Μονές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Λινός θα συνεχίσει να ασχολείται με την ιατρική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΙΕΡΕΑΣ ΑΘΗΝΑ ΛΙΝΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΝΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ