Μενού
  • Α-
  • Α+

Ξεπερνούν κάθε φαντασία οι κινήσεις της αυτοαποκαλούμενης ομάδας των αρνητών «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» καθώς μετά τις παρεμβάσεις τους έφτασαν στο σημείο να ιδρύσουν στην Αράχωβα... Υπουργείο θεραπειών! Ένα κατάστημα «covid clean» όπως αναφέρουν που προσφέρει από φυσικές «θεραπείες» με γαϊδουράγκαθο και φασκόμηλο για το μυαλό, το σώμα και την ψυχή μέχρι... δωρεάν rapid test σημειώνοντας ότι εκεί δεν υπάρχει νόμος για τον κορονοϊό.

Διαβάστε ακόμη: Σώμα Θεματοφυλακής: «Δίπλα σας στο πιτς φιτίλι» - Αρνητές βγαλμένοι από θεατρική επιθεώρηση

Μάλιστα όπως σημειώνουν, χρησιμοποιούν δικό τους νόμισμα, δεν υπόκεινται σε ελέγχους από καμία κρατική υπηρεσία και ότι όλα είναι tax free.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο οι «Θεματοφύλακες» μιλούν για τις... θεραπείες που προσφέρουν για το μυαλό και το σώμα, όπως χαρακτηριστικά λένε. «Βλέπετε το μαγαζί είναι αυτό εδώ. Δεν υφίσταται εδώ πέρα νόμος ο οποίος να έχει περιεχόμενο τον covid να ξέρετε. Συν τοις άλλοις αυτό το πράγμα πρέπει να μαθευτεί σε όλη την ελληνική επικράτεια για να καταλάβει ο κόσμος πλέον πως η δύναμη είμαστε εμείς οι ίδιοι» αναφέρει μεταξύ άλλων.

https://twitter.com/NikosMichael6/status/1466428858668830741?ref_src=twsrc^tfw

Όπως σας είχε παρουσιάσει πρόσφατα το Reader.gr η γραφικότητα των ομάδων αυτών είναι κάτι παραπάνω από αυταπόδεικτη το γεγονός ότι προσπαθούν να παρέμβουν στη διαδικασία αντιμετώπισης της πανδημίας είναι τουλάχιστον επικίνδυνο. Πιο πρόσφατη χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί η «έφοδος» της αυτοαποκαλούμενης «Συνταγματικής Αστυνομίας» σε διαγνωστικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, που διενεργεί rapid test, με σκοπό τον έλεγχο από το «Σώμα Θεματοφυλακής του άρθρου 120 του Συντάγματος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA