Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Θεσσαλονίκη, εξακολουθεί να μην δείχνει σεβασμό στους νεκρούς. Με αφορμή την επέτειο θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, που σκοτώθηκε σαν σήμερα πριν από 13 χρόνια από αστυνομικό, κατηγοριοποιεί την Αριστερά ότι εργαλειοφορείς νεκρούς που εξυπηρετεί την ατζέντα της για δικά της συμφέροντα. «Η μητέρα του Παύλου Φύσσα ηρωοποιήθηκε λες και δεν είναι ηρωίδες όλες οι μητέρες των παιδιών που έχουν δολοφονηθεί», λέει μεταξύ άλλων. «Μην ψάχνετε για αποδείξεις ή για πραγματικά γεγονότα. Δεν τους αφορούν», λέει για όσους κατεβαίνουν στην πορεία για τη μνήμη του Γρηγορόπουλου 

«Με αφορμή την τραγική επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου θέλω να ασχοληθούμε με ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Τη μόνιμη εργαλειοποίηση αλλά και την εκμετάλλευση των νεκρών που βολεύουν την Αριστερά. Μην ξεχνάμε πως κάθε νεκρός που εξυπηρετεί την ατζέντα της γίνεται για την Αριστερά ένας μάρτυρας, ένα νέο αφήγημα που θα προσηλυτίσει κόσμο κοντά της», ξεκίνησε στο βίντεο διάρκειας. 

Το ίδιο έγινε με τον Φύσσα, το ίδιο με τον Ζακ, το ίδιο φυσικά και με το παραπάνω με τον Γρηγορόπουλο. Εδώ έχουμε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις που η Αριστερά της επέλεξε για να αντλήσει δήθεν ηθικό πλεονέκτημα. […]  Η μητέρα του Παύλου Φύσσα ηρωοποιήθηκε λες και δεν είναι ηρωίδες όλες οι μητέρες των παιδιών που έχουν δολοφονηθεί, δεν είναι ηρωίδες οι μητέρες των νεκρών της Μαρφίν, δεν είναι ηρωίδες όλες οι μητέρες των δεκάδων θυμάτων της 17 Νοέμβρη. Μάλλον όμως δεν είναι για τους Αριστερούς ηρωίδες οι μητέρες των δύο παιδιών που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Δεν είναι ηρωίδα η μητέρα της Μυρτώς αλλά και η ίδια η Μυρτώ που βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε από Πακιστανό.

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα ηρωοποιήθηκε λες και δεν είναι ηρωίδες όλες οι μητέρες των παιδιών που έχουν δολοφονηθεί, δεν είναι ηρωίδες οι μητέρες των νεκρών της Μαρφίν, δεν είναι ηρωίδες όλες οι μητέρες των δεκάδων θυμάτων της 17 Νοέμβρη. Μάλλον όμως δεν είναι για τους Αριστερούς ηρωίδες οι μητέρες των δύο παιδιών που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Δεν είναι ηρωίδα η μητέρα της Μυρτώς αλλά και η ίδια η Μυρτώ που βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε από Πακιστανό.

«Οφείλουμε να μην αφήσουμε άλλο την εκμετάλλευση και το διαχωρισμό θυμάτων στο έλεος της Αριστεράς. Δεν βάζουμε πρόσημα στον θάνατο, δεν ευτελίζουμε τα θύματα με αλλότριους σκοπούς που μας εξυπηρετούν και πάνω από όλα σεβόμαστε τη μνήμη τους και τους ανθρώπους τους που του έχουν χάσει τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα», καταλήγει το βίντεο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA