Μενού
  • Α-
  • Α+

Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες της ειδεχθούς δολοφονίας μιας ακόμα γυναίκας, από τα χέρια του συζύγου της. Η 36χρονη Ελόνα, έγινε το 15ο θύμα γυναικοκτονίας στη χώρα μας τη φετινή χρονιά, το δεύτερο σε μια εβδομάδα και η οργή ξεχειλίζει. Οπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ, ο 40χρονος στραγγάλισε τη γυναίκα του, καθώς φέρεται να ισχυρίστηκε ότι καυγάδισαν για προσωπικά ζητήματα.

Διαβάστε ακόμη: Γυναικοκτονία - Θεσσαλονίκη: Με συνολικά 23 μαχαιριές σκότωσε τη γυναίκα του ο 49χρονος, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα

Σε ό,τι αφορά στα παιδιά τους, δυο ανήλικα αγόρια ηλικίας 8 και 10 ετών, αντίστοιχα, κοιμούνταν στο διπλανό δωμάτιο και δεν κατάλαβαν τίποτα... Οι δυο μαθητές του δημοτικού βρίσκονται στο σπίτι του αδερφού της 36χρονης κι όπως τόνισε μέχρι χθες αργά το απόγευμα δεν είχαν ενημερωθεί για την δολοφονία της μητέρας τους από τον πατέρα τους. Παιδοψυχολόγος θα σταθεί από σήμερα στο πλευρό των παιδιών, που καλούνται να μάθουν την σκληρή αλήθεια, καθώς δεν μπορεί κανείς να φανταστεί τι θα αντικρίσουν και τι θα ακούσουν όταν θα πάνε το πρωί στο σχολείο τους... 

Τα αγόρια βρίσκονται από την πρώτη κιόλας στιγμή στο σπίτι του αδελφού της 36χρονης που εδώ και λίγο καιρό ζούσε με την οικογένεια του στο ίδιο χωριό κοντά σε συγγενικά τους πρόσωπα, τα οποία μαζί με τον ψυχολόγο του δήμου έχουν αναλάβει να τα ενημερώσουν για τη νέα σκληρή πραγματικότητα στην οποία θα πρέπει να μάθουν από εδώ και στο εξής να ζουν. Ο δολοφόνος λίγες ώρες πριν αναρτούσε φωτογραφίες στο facebook κρατώντας αγκαλιά την 36χρονη γυναίκα, με τη φωτογραφία να την έχει τραβήξει ο 10χρονος γιο τους, που επίσης φωτογραφήθηκε για τελευταία φορά δίπλα στον πατέρα του και την μητέρα του.

Σύμφωνα με τον αδελφό της δολοφονημένης 36χρονης το ζευγάρι ήταν 10 χρόνια παντρεμένο ενώ λίγες ώρες πριν το έγκλημα ήταν μαζί με την αδελφή του: «Ηταν δέκα χρόνια παντρεμένοι, ήταν ήσυχοι άνθρωποι. Δεν είχαν προβλήματα, πήγαιναν μαζί στη δουλειά. Πήγαμε χθες στο καφενείο να πιούμε ένα τσάι και στις 8-8:30 έφυγε και πήγε σπίτι να μαγειρέψει στα παιδιά. Τα παιδιά κοιμούνταν στο διπλανό δωμάτιο, δεν κατάλαβαν τίποτα. Εχουμε πάρει εμείς τα παιδιά, τα έχουμε φέρει εδώ» είπε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA