Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ήσυχη γειτονιά στο Νέο Ηράκλειο είναι συγκλονισμένη από τον θάνατο των δύο αδερφιών, που βρέθηκαν νεκρά μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν. Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί η αδερφή φέρεται να πυροβόλησε τον αδερφό της και στη συνέχεια να έβαλε τέλος στη ζωή της, βυθίζοντας στο πένθος οικείους και φίλους.

Διαβάστε ακόμη: Σίκινος: Η μάχη του «Αδαμάντιου Κοραή» με τα κύματα – Λίγο έλειψε οι καβοδέτες να βρεθούν στη θάλασσα

Στην «Κοινωνία Ωρα Mega» μίλησε σχετικά ο κ. Στράτος Ιωαννίδης, φαρμακοποιός στην περιοχή, που γνώριζε την οικογένεια και την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία είχαν περιέλθει τα δυο παιδιά ύστερα από τον θάνατο της μητέρας τους. «Γνώριζα αρκετά την οικογένεια, περίπου 30 χρόνια. Τα παιδιά αυτά τα ήξερα από μικρά. Είναι μια τραγωδία αυτό που συνέβη», είπε ο κ. Ιωαννίδης. «Υπήρχε πρόβλημα, έβλεπα θλίψη πάντα στα μάτια τους. Ο νεαρός ερχόταν πολύ συχνά και μου ζητούσε βοήθεια γιατί δεν μπορούσε να ξεπεράσει το θάνατο της μητέρας του. Τα δύο παιδιά ήταν μόνιμα στην ανεργία και αν είχαν δουλέψει, είχαν δουλέψει ευκαιριακά», περιέγραψε ο ίδιος.

«Τελευταία φορά είδα τα παιδιά την προηγούμενη εβδομάδα, που είχαν έρθει για να κάνουν rapid test. Τα είδα και τα δύο πολύ ανήσυχα. Πρέπει να ήταν πολύ δεμένα μεταξύ τους», συνέχισε ο κ. Ιωαννίδης. «Τον πυροβολισμό δεν τον άκουσα. Είδα την Αστυνομία και έμαθα τι έγινε από ανθρώπους που μένουν απέναντί τους», κατέληξε.

Τα σημειώματα που άφησαν τα αδέρφια

Δύο σημειώματα βρήκαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο, όπου εντοπίστηκαν νεκρά τα δύο αδέρφια. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες του Reader.gr, στα σημειώματα αναφέρεται η απόφασή τους να βάλουν τέλος στη ζωή τους τα δύο αδέρφια.

Τα σημειώματα είχαν τη μορφή δήλωσης του νόμου 105 (δηλαδή σε μορφή: «Εγώ ο τάδε αποφάσισα να προβώ σε αυτή την ενέργεια...) και εξηγούν και οι δύο υπογράφοντες ότι «δεν φέρει κανείς την ευθύνη για την πράξη μου, πέρα από μένα», αναφέροντας το πρόβλημα και τον θάνατο της μητέρα τους. 

Ο γραφικός χαρακτήρας στα σημειώματα ταιριάζει σε ένα από τα δύο νεκρά αδέρφια αλλά την απάντηση θα δώσει γραφολόγος για το αν τελικά γράφτηκαν τα σημειώματα από τον έναν ή από τα δύο αδέρφια ή από κάποιο άλλο άτομο. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης φαίνεται πως η 29χρονη ήταν αυτή που πυροβόλησε τον αδερφό της και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή της. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι το τραύμα από την καραμπίνα στον αδερφό είναι από πιο μακρινή απόσταση και στην αδερφή είναι από πιο κοντινή. Αυτό δείχνει ότι η 29χρονη έστρεψε το όπλο προς το κεφάλι της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA