Μενού
  • Α-
  • Α+

Να αποπλανήσουν δύο ανήλικα κορίτσια ηλικίας 13 και 14 ετών επιχείρησαν το βράδυ της Τρίτης, 7 Δεκεμβρίου, δύο άνδρες 28 και 25 ετών στην οδό Ερμού στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι δύο νεαροί αρχικά έπιασαν την κουβέντα στα ανήλικα κορίτσια και στη συνέχεια προσπάθησαν να τις θωπεύσουν.

Διαβάστε ακόμη: Τουρκία: «Μας συνέλαβαν πολύ μακριά από την προειδοποιητική πινακίδα» λέει ο Ελληνας αστυνομικός

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο ανήλικα κορίτσια περπατούσαν στην οδό Ερμού το βράδυ της Τρίτης, όταν οι δύο νεαροί τις πλησίασαν, προσπαθώντας να τις αποπλανήσουν. Εκείνες αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά και άρχισαν να προχωρούν με πιο γρήγορο βηματισμό για να ξεφύγουν, με τους νεαρούς, όμως, να μην πτοούνται και να τις ακολουθούν. Στη θέα αυτή οι αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή και αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει, ρώτησαν τι συμβαίνει και συνέλαβαν τους δύο άνδρες. Μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA