ΚΟΙΝΩΝΙΑ
08/12/2021 22:46

Απογραφή 2021: Κλήρωση 50 συλλεκτικών νομισμάτων για όσους αυτοαπογραφούν - Η διαδικασία της κλήρωσης

Η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοίνωσε πως θα κληρώσει αυτά τα νομίσματα ως μέτρο επιβράβευσης για όσους απογραφούν ηλεκτρονικά - Το νόμισμα είναι διαμέτρου 30 χιλ., βάρους 10 γρ.

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Απογραφή 2021: Κλήρωση 50 συλλεκτικών νομισμάτων για όσους αυτοαπογραφούν - Η διαδικασία της κλήρωσης
Πηγή: eurokinissi, unsplash
Ανάγνωση:

Πενήντα ασημένια συλλεκτικά νομίσματα, έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν όσοι επιλέξουν να αυτοαπογραφούν, στην απογραφή του 2021 που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοίνωσε πως θα κληρώσει αυτά τα νομίσματα ως μέτρο επιβράβευσης για όσους απογραφούν ηλεκτρονικά. Το συλλεκτικό νόμισμα φέρει στην μία όψη το σήμα της ΕΛΣΤΑΤ και στην άλλη το λογότυπο της Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών 2021, την ονομαστική του αξία, το εθνόσημο και περιμετρικά τις λέξεις «Ελληνική Δημοκρατία» και «2021 Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών». Το νόμισμα είναι διαμέτρου 30 χιλ., βάρους 10 γρ.

Διαβάστε ακόμη: Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Franchise καταστήματα με νόμισμα τους «βράχους του Κρόνου» - Με 8 πέτρες ένα κιλό λάδι (Βίντεο)

«Σε ένδειξη εκτίμησης της μεγάλης συμμετοχής των πολιτών στη διαδικασία της ηλεκτρονικής αυτοαπογραφής, θα κληρωθούν 50 συλλεκτικά νομίσματα της "Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών" μεταξύ όσων απογραφούν ηλεκτρονικά» όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Στις 13 Δεκεμβρίου 2021 λήγει η παράταση για την απογραφή

Στις 13 Δεκεμβρίου 2021 λήγει η παράταση στη διαδικασία απογραφής του πληθυσμού, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία και αρκετοί είναι οι πολίτες που δεν έχουν δηλώσει τα στοιχεία τους. Πέρα από τους... αρνητές της απογραφής το σημαντικότερο πρόβλημα ήταν πως υπάρχουν αρκετές γειτονιές αλλά και μεμονωμένοι πολίτες που δεν έλαβαν τον φάκελο με τον μοναδικό κωδικό (κλειδάριθμο) για την αυτοαπογραφή. Πλέον οι πολίτες που δεν έχουν λάβει τον φάκελο καλούνται είτε να περιμένουν μερικές ημέρες, είτε άμεσα να επικοινωνήσουν με την ΕΛΣΤΑΤ ώστε να λάβουν επί τόπου τον κλειδάριθμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΠΟΓΡΑΦΗ 2021 ΕΛΣΤΑΤ ΚΛΗΡΩΣΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ