Μενού
  • Α-
  • Α+

Αποκαλυπτικός για τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του ο Βασίλης Λεβέντης, ήταν ο γιος του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης, λίγες ώρες μετά το εξιτήριο του πατέρα του από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός: Λεβέντης, Γρηγοράκος και Αγγελόπουλος οι άνθρωποι που νίκησαν τον θάνατο στη ΜΕΘ

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάριος Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ, ο Βασίλης Λεβέντης «κινδύνευσε πάρα πολύ» στις 75 ημέρες που έμεινε στο νοσοκομείο αποκαλύπτοντας πως ενώ ήταν διασωληνωμένος, έπαθε έμφραγμα και περίπου τρεις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, που επιβάρυναν πολύ την κατάστασή του με τον ίδιο να λέει στους δικούς του ανθρώπους ότι δυο φορές πήγε «να φύγει» αλλά τελικά τα κατάφερε.

Η μάχη, ωστόσο, για τον Βασίλη Λεβέντη δεν έχει τελειώσει ακόμα με τον Μάριο Γεωργιάδη να λέει ότι είναι άγνωστο το πόσο διάστημα θα χρειαστεί για την αποκατάσταση της υγείας του. «Εχει θέληση, πρέπει να ακολουθήσει και το σώμα», είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι αυτή τη στιγμή ο Βασίλης Λεβέντης στέκεται πάρα πολύ δύσκολα στα πόδια του υποβασταζόμενος και κάνει δειλά-δειλά κάποια βήματα. «Ανησυχούσα μη χτυπήσει το τηλέφωνο σε κάποια περίεργη ώρα (…) και τι μπορεί να ακούσω», είπε ο Μάριος Γεωργιάδης ευχαριστώντας για ακόμη μία φορά τους εντατικολόγους, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τη διοίκηση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» λέγοντας πως χωρίς αυτούς, ο πατέρας του δε θα ήταν σπίτι.

«Αν ήταν εμβολιασμένος δεν θα περνούσε όλη αυτή την ταλαιπωρία», είπε ο Μάριος Γεωργιάδης προσθέτοντας ότι η μητέρα του που τον φρόντιζε για 10 ημέρες ενώ νοσούσε πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο δεν κόλλησε. Ο γιος του Βασίλη Λεβέντη είπε, τέλος, ότι ο πατέρας του δεν είχε εμβολιαστεί επειδή είχε φοβίες λόγω των υποκείμενων νοσημάτων του, κάτι που «αποδείχθηκε ότι ήταν λάθος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA