Μενού
  • Α-
  • Α+

Θέση για το συμβάν με τους «θεματοφύλακες του Συντάγματος» τους αρνητές που άρπαξαν και «συνέλαβαν» διευθυντή σχολείου στο Αιγίνιο, πήρε ο ερευνητής-γιατρός στις ΗΠΑ Γιώργος Παυλάκης. Ο επικεφαλής του τμήματος εμβολίων εθνικού ιδρύματος των ΗΠΑ, φιλοξενήθηκε στην ΕΡΤ για να μιλήσει για την μετάλλαξη Ομικρον και τη σύγκρισή της με την Δέλτα και πριν του δοθεί ο λόγος, μίλησε η Μεταξία Τσιαργαλή, Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Πιερίας για το θλιβερό κι ανησυχητικό συμβάν με την αρπαγή και τη σύλληψη του διευθυντή Γυμνασίου στο Αιγίνιο, ενώ αποκάλυψε ότι ήθελαν να συλλάβουν και τον διευθυντή Λυκείου.

Διαβάστε ακόμη: Το reader για τους αρνητές βγαλμένους από θεατρική επιθεώρηση

Ο κ. Παυλάκης είπε σχετικά: «Αν δεν ήμασταν στον θα έλεγα... Ολο αυτό, είναι μια κακή και κρύα φάρσα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η ελληνική κοινωνία ανέχεται τέτοιους καραγκιόζηδες και δεν έχει επέμβει άμεσα η εισαγγελία να σταματήσει αυτά τα φαινόμενα. Τους βλέπουμε να συλλαμβάνουν, να φορούν στολές και να κυκλοφορούν μ' αυτά τα αυτοκίνητα. Εχουν πολλά αδικήματα στην πλάτη τους. Αντιποίηση αρχής, παράνομη κατακράτηση κι άλλα. Πρέπει να επέμβει άμεσα ο εισαγγελέας. Και θα πρέπει μετά την ποινή που θα τους επιβληθεί να τους δει και ψυχίατρος...» είπε ο καθηγητής.

Θεοδωρικάκος: Προκλητικές κι απαράδεκτες τέτοιες συμπεριφορές

«Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι προκλητικές και απαράδεκτες και η Αστυνομία δεν πρέπει να επιτρέψει την επανάληψή τους», δήλωσε σχετικά με το επεισόδιο στην Πιερία ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Τον πήραν στο κυνήγι - 5 συλλήψεις

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι δράστες έστησαν καρτέρι στον διευθυντή του σχολείου, στις 07:30 το πρωί της Παρασκευής, τον κυνήγησαν, τον «συνέλαβαν» και τον υποχρεώσαν να μπει σε αυτοκίνητο με το οποίο τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγινίου. Κατά τη διάρκεια της... καταδίωξης του διευθυντή του φώναζαν ότι «βασανίζει» τα παιδιά.

Εκείνη την ώρα κατέφθαναν και άλλοι εκπαιδευτικοί που βλέποντας την απαγωγή του Γυμνασιάρχη κάλεσαν την Αστυνομία. Άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης μετέβησαν στο σημείο, συνέλαβαν τους δράστες και τους οδήγησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Κατερίνης όπου αυτή την ώρα σχηματίζεται δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθούν στο εισαγγελέα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA