Μενού
  • Α-
  • Α+

Καιρός: Το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που «σάρωσε» πολλές περιοχές της χώρας μπορεί να υποχώρησε αλλά ο χειμώνας είναι εδώ, με αποτέλεσμα να αναμένονται χιόνια στη βόρεια Ελλάδα. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, αρκετές περιοχές στα βόρεια της χώρας αναμένεται το βράδυ της Κυριακής (12/12) και τα ξημερώματα της Δευτέρας (13/12) να «ντυθούν στα λευκά».

Αναλυτικά, στην ανάρτησή του ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει:

«Καλησπέρα φίλες και φίλοι! Και να που ξαφνικά τα τελευταία τρεξίματα αρκετών προγνωστικών μοντέλων θέλουν να ντύνονται στα λευκά αρχικά αρκετές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας κατά τη διάρκεια της νύχτας προς τη Δευτέρα ακόμα και πάνω από τα 600 μέτρα στο νομό Φλώρινας και Κοζάνης, και κατά τη διάρκεια της Δευτέρας αρκετές ορεινές περιοχές της κεντρικής της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης αλλά ακόμα και περιοχές του νομού Κιλκίς Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής με χαμηλό υψόμετρο ισως μάλιστα και μέχρι και πολύ χαμηλά γύρω από τη πόλη της Θεσσαλονίκης!!!Περισσότερες λεπτομέρειες θα υπάρξουν το βράδυ με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία!

Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA