Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε τα ξημερώματα στο Μενίδι, καθώς ένας άνδρας απειλούσε να σκοτώσει τη μητέρα του με μαχαίρι. Γείτονες άκουσαν μια γυναίκα να καλεί σε βοήθεια και κάλεσαν τις Αρχές. Οταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο συμβάν, αντιμετώπισαν έναν άνδρα με ψυχολογικά προβλήματα που απειλούσε να μαχαιρώσει τη μητέρα του.

Διαβάστε ακόμη: Κομοτηνή: Στο νοσοκομείο 14χρονος ύστερα από μαχαίρωμα από συνομήλικούς του

Σύμφωνα με το Open TV, στην επιχείρηση ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά κατά την επιχείρηση. Στο σημείο έφτασαν διαπραγματευτές μαζί με ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και τελικά κατάφεραν να τον πείσουν να αφήσει τη μητέρα του να βγει από το σπίτι.

Οταν έγινε αυτό και η γυναίκα ήταν ασφαλής, ένας αστυνομικός που συμμετείχε στην επιχείρηση μπήκε στο διαμέρισμα και λίγο πριν συλλάβει το δράστη εκείνος τον μαχαίρωσε τραυματίζοντάς τον. Οι υπόλοιποι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 50χρονο ενώ διακόμισαν στο νοσοκομείο τον συνάδελφό τους.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η κατάσταση του δεν είναι σοβαρή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA