Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πρωί της Δευτέρας ο 48χρονος «ψευτογιατρός» θα οδηγηθεί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. Ήδη ο 48χρονος ψευτογιατρός έλαβε την προηγούμενη Δευτέρα προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του στο πλαίσιο της νέας ανάκρισης για την επιπλέον κατηγορία που απαγγέλθηκε σε βάρος του.

Διαβάστε ακόμη: Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Απολογούνται οι 11 για την αρπαγή του γυμνασιάρχη στην Πιερία

Σε περίπτωση που ο κατηγορούμενος κριθεί προσωρινά κρατούμενος και για αυτήν την κατηγορία τότε θα παραταθεί η προσωρινή του κράτηση και δεν θα αποφυλακιστεί στις 16 Δεκεμβρίου 2021 όποτε και και λήγει το 18μηνο προσωρινής του κράτησης, εφόσον το δικαστήριο στο οποίο δικάζεται για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας, δεν έχει εκδώσει απόφαση.Εάν αυτό συμβεί η προσωρινή του κράτηση θα παραταθεί για 18 ακόμη μήνες, ενώ στο μεταξύ θα έχει εκδοθεί και η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Ψευτογιατρός: Την Τρίτη η συνέχεια της ακροαματικής διαδικασίας 

Αύριο, Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021 αναμένεται να συνεχίσει και η ακροαματική διαδικασία στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με νέες μαρτυρίες συγγενών θυμάτων του «ψευτογιατρού».Στην προηγούμενη συνεδρίαση ο τελευταίος μάρτυρας που εξετάσθηκε αποκάλυψε τη δράση του «ψευτογιατρού» ακόμη και εντός δημόσιων νοσοκομείων.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, που ήταν γιος θύματος του «ψευτογιατρού», ο πατέρας του είχε νοσήσει από καρκίνο του πνεύμονα και… ανακάλυψε τον «ψευτογιατρό» μέσω ενός χειρούργου στον Ευαγγελισμό.«Τον κ. Κοντοστάθη δεν τον γνωρίζω. Τον είδα μόνο μία φορά εξ αποστάσεως στον Ευαγγελισμό στον 5ο όροφο στη χειρουργική κλινική. Ο πατέρας μου είχε καρκίνο στον πνεύμονα, αφαίρεσε μισό πνεύμονα και μετά έκανε χημειοθεραπείες μέχρι το Σεπτέμβριο του 2014. Ένας χειρούργος του Ευαγγελισμού του σύστησε τον Κοντοστάθη. Ήμουν παρών όταν γνώρισε πρώτη φορά τον κατηγορούμενο» ανέφερε ο μάρτυρας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA