Μενού
  • Α-
  • Α+

Λήξη συναγερμού στο Μετρό καθώς η ΕΛ.ΑΣ., αφού ερεύνησε διεξοδικά τους σταθμούς «Σύνταγμα» και «Μοναστηράκι», έδωσε εντολή να ανοίξουν ξανά οι σταθμοί και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία των συρμών.

Νωρίτερα το απόγευμα, είχε προηγηθεί τηλεφώνημα σε ενημερωτική ιστοσελίδα για τοποθέτηση βόμβας στους δύο σταθμούς, που είχε σαν αποτέλεσμα τη διακοπή λειτουργίας του Μετρό αλλά και τμήματος του Ηλεκτρικού (ΗΣΑΠ). 

Μετά το απειλητικό τηλεφώνημα, η αντίδραση της Αστυνομίας ήταν άμεση καθώς δόθηκε εντολή να κλείσουν όλοι οι σταθμοί του Μετρό. Η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε και την απομάκρυνση όλων των υπαλλήλων του Κέντρου Ελέγχου που βρίσκεται στο Σύνταγμα και γι αυτό εκκενώθηκαν όλοι οι σταθμοί του Μετρό. Οι συρμοί έμειναν ακινητοποιημένοι στις αποβάθρες. Παράλληλα εκκενώθηκε και ο σταθμός του ΗΣΑΠ «Μοναστηράκι». Η συγκοινωνία στη γραμμή 1 του ΗΣΑΠ διεξαγόταν από Πειραιά έως Θησείο και από Αττική έως Κηφισιά. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα στις 15:50 για τοποθέτηση βόμβας στον σταθμό «Σύνταγμα» και στον σταθμό «Μοναστηράκι». Ο άγνωστος είπε πως στις 16:14 θα γινόταν έκρηξη βόμβας στο Σύνταγμα και στις 16:50 στο Μοναστηράκι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA