ΚΟΙΝΩΝΙΑ
14/12/2021 17:55

Μετρό: Ανοιξαν ξανά οι σταθμοί μετά το τηλεφώνημα για βόμβα

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε όλες τις γραμμές του Μετρό μετά το απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα που υπήρξε σε ενημερωτική ιστοσελίδα - Δόθηκε εντολή από την ΕΛ.ΑΣ. να ανοίξουν ξανά οι σταθμοί

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Μετρό: Ανοιξαν ξανά οι σταθμοί μετά το τηλεφώνημα για βόμβα
Πηγή: eurokinissi
Ανάγνωση:

Λήξη συναγερμού στο Μετρό καθώς η ΕΛ.ΑΣ., αφού ερεύνησε διεξοδικά τους σταθμούς «Σύνταγμα» και «Μοναστηράκι», έδωσε εντολή να ανοίξουν ξανά οι σταθμοί και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία των συρμών.

Νωρίτερα το απόγευμα, είχε προηγηθεί τηλεφώνημα σε ενημερωτική ιστοσελίδα για τοποθέτηση βόμβας στους δύο σταθμούς, που είχε σαν αποτέλεσμα τη διακοπή λειτουργίας του Μετρό αλλά και τμήματος του Ηλεκτρικού (ΗΣΑΠ).

Μετά το απειλητικό τηλεφώνημα, η αντίδραση της Αστυνομίας ήταν άμεση καθώς δόθηκε εντολή να κλείσουν όλοι οι σταθμοί του Μετρό. Η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε και την απομάκρυνση όλων των υπαλλήλων του Κέντρου Ελέγχου που βρίσκεται στο Σύνταγμα και γι αυτό εκκενώθηκαν όλοι οι σταθμοί του Μετρό. Οι συρμοί έμειναν ακινητοποιημένοι στις αποβάθρες. Παράλληλα εκκενώθηκε και ο σταθμός του ΗΣΑΠ «Μοναστηράκι». Η συγκοινωνία στη γραμμή 1 του ΗΣΑΠ διεξαγόταν από Πειραιά έως Θησείο και από Αττική έως Κηφισιά. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα στις 15:50 για τοποθέτηση βόμβας στον σταθμό «Σύνταγμα» και στον σταθμό «Μοναστηράκι». Ο άγνωστος είπε πως στις 16:14 θα γινόταν έκρηξη βόμβας στο Σύνταγμα και στις 16:50 στο Μοναστηράκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΜΕΤΡΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ