Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανωμοτί εξηγήσεις ως ύποπτος για δύο κακουργήματα κλήθηκε να δώσει στον εισαγγελέα ο γνωστός αρνητής δικηγόρος, Νίκος Αντωνιάδης. Η κλήση αφορά στην υπόθεση του θανάτου 54χρονης τον περασμένο Σεπτέμβριο, η οποία νοσηλευόταν με κορονοϊό στον Ευαγγελισμό.

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Αντωνιάδης: Οταν ο αντιεμβολιαστής δικηγόρος έκανε μήνυση στον πρωθυπουργό και έγραφε «απέτρεψα ή διέκοψα διασωληνώσεις»

Η γυναίκα αρνήθηκε να διασωληνωθεί και αυτό που διερευνάται στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας είναι εάν κάποιοι απέτρεψαν ή εμπόδισαν τους γιατρούς από την έγκαιρη διασωλήνωσή της. Ο δικηγόρος καλείται για τα κακουργήματα της συνέργειας σε θανατηφόρα έκθεση και της συνέργειας στην παραβίαση των μέτρων για τον κορονοϊό καθώς και για το πλημμέλημα της συμμετοχής σε αυτοκτονία. Ως φυσικός αυτουργός των συγκεκριμένων αδικημάτων έχει κληθεί ως ύποπτος ο σύζυγος της 54χρονης.

Την ίδια ώρα ο αρνητής δικηγόρος που κατηγορείται ήδη για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατ΄εξακολούθηση, κατέθεσε την Παρασκευή προσφυγή στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών  ζητώντας να μη δικαστεί στις 14 Ιανουαρίου, όπως έχει προσδιοριστεί, για αυτό το αδίκημα επιμένοντας στους ισχυρισμούς του περί ανυπαρξίας του ιού και σχεδίου εξόντωσης του πληθυσμού με τους εμβολιασμούς κατά της Covid-19.

Η Εισαγγελία επιλήφθηκε αυθημερόν και ήδη η προσφυγή του μελετάται από τον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος εντός των αμέσως επόμενων ημερών θα προτείνει στο δικαστικό συμβούλιο για την απόρριψη ή όχι του αιτήματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA