Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε διαμαρτυρία κατά της βίας μετατράπηκε η κηδεία της Τζεβριέ, που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της και κατέληξε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Την 29χρονη συνόδευσαν μαζί με τον ιμάμη στην τελευταία της κατοικία πολλές γυναίκες, κάτι που δεν συνηθίζεται στη Θράκη.  Η Τζεβριέ μεταφέρθηκε σε ένα φέρετρο τυλιγμένο με σελοφάν, χωρίς ασπασμούς και νεκρικές τιμές, ενώ τη μετέφεραν 4 άνδρες με φόρμες κατά του κορονοϊού.

Προφυλακίστηκε ο γυναικοκτόνος

Στο δικαστικό μέγαρο Αλεξανδρούπολης προσήχθη στις 10 το πρωί της Δευτέρας, ο 30χρονος γυναικοκτόνος, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 29χρονης Τζεβριέ. Ο άνδρας κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του. Μάλιστα ο ίδιος κατά την έξοδο του από το Δικαστικό Μέγαρο της Αλεξανδρούπολης είπε «συγγνώμη». «Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε και ομολόγησε την πράξη του. Είπε βέβαια ότι δεν επεδίωκε το αποτέλεσμα του θανάτου το οποίο τελικώς επήλθε. Ομολόγησε όμως ακριβώς τι έκανε, είπε ότι αποβραδίς είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, ότι κάνει χρήση κάνναβης συστηματικά και ότι δεν κατάλαβε πως το έκανε, αλλά το έκανε. Δεν ζήτησε την επιείκεια του προέδρου, είπε ότι «θέλω να τιμωρηθώ όπως μου αξίζει», δήλωσε η δικηγόρος του γυναικοκτόνου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA