Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη δική της ιστορία... απόλυσης από μια μεγάλη εταιρεία που εργαζόταν, αποκάλυψε η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, Αφροδίτη Σημίτη, όταν κατήγγειλε στον προϊστάμενό της ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από ανώτερο συνάδελφό της. Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από την πολύκροτη υπόθεση revenge porn του πρώην μέλους των Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας και νέες αποκαλύψεις.

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Ο κάθε Στάθης θα συνεχίσει να ζει, οι κοπέλες θα έχουν ανοιχτές πληγές», είπε η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Σημίτη χωρίς να κατονομάσει, προχώρησε σε μια ανάρτηση στα social media, τονίζοντας ότι υπάρχουν «αμέτρητοι Σταθηδες εκεί έξω», τονίζοντας πως και η ίδια έπεσε στο παρελθόν θύμα παρόμοιας εμπειρίας.

Όπως καταγγέλλει, πρόσφατα έπεσε και η ίδια μπροστά σε έναν «Στάθη», όταν έχασε τη δουλειά της, παρόλο που βρήκε το θάρρος να αναφέρει στον οικονομικό διευθυντή της εταιρείας την παρενόχληση που δέχτηκε. Οπως αναφέρει, εκείνος αντί να πράξει το αυτονόητο, προτίμησε να «καλύψει» τον δράστη, λέγοντας πως δεν τον ενδιαφέρει τι κάνει στην προσωπική του ζωή.

Η ραδιοφωνική παραγωγός, τονίζει πως μετά από εκείνη τη συζήτηση, δρομολογήθηκε και η λήξη της συνεργασίας τους από την πλευρά της εταιρείας.

«Στο σημείο αυτό θα ήθελα να πω πως υπάρχουν αμέτρητοι Σταθηδες εκεί έξω.

Μη μασάτε κορίτσια!

Ξεμπροστιάσετε τους!

Πολύ πρόσφατα εντόπισα έναν τέτοιο σε μεγάλη εταιρεία που συνεργαζόμουν.

Είναι το δεξί χέρι του αφεντικού.

Μου ήταν πολύ δύσκολο αλλά το αποκάλυψα στον CEO της εταιρείας, ο οποίος όμως μου είπε πως είναι πολύ σημαντικός του συνεργάτης και δεν τον ενδιαφέρει τι κάνει στην ζωή του, παράλληλα βέβαια δρομολόγησε τη διακοπή της συνεργασίας τους μαζί μου.

Θα παλέψω μέχρι τέλους για να αποδειχθεί η αλήθεια.

Το ίδιο πρέπει να κάνουμε όλες με όποιο κόστος, όσο δύσκολο κι αν είναι. Μιλήστε!»

Παρακάτω ολόκληρη η ανάρτηση:

Είχε προηγηθεί άλλη μια καταγγελία από τη Νάντια Αλεξίου 

Εξάλλου, μόλις πριν από 24 ώρες και πάλι με βάση την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η δημοσιογράφος, Νάντια Αλεξίου, είχε αποκαλύψει τη δική της ιστορία που βίωσε πριν από μερικά χρόνια. Οπως ανέφερε σε ανάρτησή της στο facebook, μετά από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, γύρω από την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, βρήκε τη δύναμη να μιλήσει για τη δική της.

Οπως αποκάλυψε, δράστης ήταν ένας δημοσιογράφος που τη φλέρταρε και ενώ η ίδια δεν ενέδιδε, εκείνος έστειλε τα στοιχεία της σε σελίδες γνωριμιών και έφτιαξε αντίστοιχα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Εκείνη αποκάλυψε το απίστευτο σκηνικό που έζησε και πώς κατάφερε να οδηγήσει τον δράστη στη Δικαιοσύνη, όπου και καταδικάστηκε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA