Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντιμέτωποι με ένα εντυπωσιακό θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί στη λεωφόρο Κηφισού στο ύψος του Περιστερίου, όταν εντόπισαν πάνω στο οδόστρωμα περίπου 3.500 σφαίρες, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σφαίρες βρέθηκαν πάνω στο δρόμο και είναι διάφορων διαμετρημάτων, με τις 3.200 να έχουν διαμέτρημα 22 milimetre και περίπου 300 να είναι των 9 milimetre διαμετρήματος.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από διερχόμενους οδηγούς που τις εντόπισαν πάνω στον δρόμο πεταμένες ενώ δίπλα τους βρίσκονταν κάποια πεταμένα κουτιά. Οπως αναφέρουν πληροφορίες του Reader, οι εν λόγω σφαίρες που εντοπίστηκαν ανήκουν πιθανότατα σε γνωστό οπλοπωλείο της περιοχής που βρίσκεται σε απόσταση 2 χιλιομέτρων περίπου. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Αρχές εξετάζουν το λόγο που ο ιδιοκτήτης του οπλοπωλείου δεν είχε αναφέρει πως έχουν «εξαφανιστεί» 3.500 σφαίρες από το κατάστημά του.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν προκύπτει σύνδεση με κάποιο συμβάν με τους αστυνομικούς να βρίσκουν τις περισσότερες σφαίρες μέσα στα κουτιά τους, ενώ μερικές από αυτές μόνο είχαν βρεθεί στον δρόμο, προφανώς λόγω της πτώσης. Την υπόθεση έχει αναλάβει το ΑΤ Κολωνού, χωρίς να έχει αναβαθμιστεί σε σοβαρό συμβάν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA