Μενού
  • Α-
  • Α+

Από βέβαιο τραυματισμό έσωσε δύο μικρά παιδιά που βρίσκονταν μέσα σε αυτοκίνητο στα Χανιά ο Νίκος Κουκλινός. Το αυτοκίνητο ξεκίνησε να κυλά σε κατηφόρα χωρίς να υπάρχει οδηγός, όπως περιγράφει ο ίδιος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε ακόμη: Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Εφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε αγρόκτημα στο Σχολάρι - 8 προσαγωγές και 3 κατασχέσεις οχημάτων

Ο Νίκος Κουκλινός είχε πάει την κόρη του σε μία σχολή ρυθμικής, όταν είδε πως ένα αυτοκίνητο άρχισε να κατεβαίνει στον δρόμο χωρίς κανέναν έλεγχο. Η οδηγός του αυτοκινήτου προσπαθούσε να βάλει ζώνη στο κοριτσάκι στο πίσω κάθισμα, όταν ξαφνικά το χειρόφρενο «λύθηκε» και εκείνη έπεσε στο οδόστρωμα. «Ήταν ένα παιδάκι στο κάθισμα του συνοδηγού. Ή το χειρόφρενο δεν έπιανε καλά στο αυτοκίνητο ή το παιδάκι ακούμπησε με κάποιον τρόπο το χειρόφρενο», ανέφερε ο κ. Κουκλινός.

Ο ίδιος, όπως είπε, μπήκε μπροστά στο αυτοκίνητο και προσπάθησε να το συγκρατήσει. Ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια, καθώς αδυνατούσε να το σταματήσει. Για καλή του τύχη, το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε κάδους απορριμμάτων. Τότε βρήκε την ευκαιρία να ζητήσει από το παιδί που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού να σηκώσει την ασφάλεια της πόρτας που ήταν κλειδωμένη. Άνοιξε την πόρτα και τράβηξε το χειρόφρενο… «Ευτυχώς όλα πήγαν καλά», είπε και συμπλήρωσε: «Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι το αυτοκίνητο δεν θα σταματούσε και θα έβγαινε στον κεντρικό δρόμο, προκαλώντας ατύχημα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA