Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας στα Γρεβενά. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο 59χρονος βίασε την 83χρονη μητέρα του πριν τη σκοτώσει. Ο 59χρονος φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι «σκότωσα τη μητέρα μου γιατί έκαψε το φαγητό». Μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι ο μητροκτόνος το 1993 είχε σκοτώσει και τη γιαγιά του, συνελήφθη για το έγκλημα και νοσηλεύθηκε σε ψυχιατρική κλινική. 

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Η πρώτη αντίδραση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για το βούλευμα - Τι υποστηρίζει για τη δολοφονία

Σε βάρος του 59χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ανθρωποκτονία με δόλο και βιασμό. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η εμπλοκή του 59χρονου προέκυψε ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση και συνδυαστική αξιολόγηση στοιχείων, δεδομένων και ευρημάτων που ανέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, καθώς και από την ιατροδικαστική εξέταση.

Συγκεκριμένα, εντός της οικίας τους, ο 59χρονος προκάλεσε τον ασφυκτικό θάνατο της μητέρας του ενώ επιπλέον εντοπίστηκαν και πρόσφατα ευρήματα γενετήσιας πράξης. Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών και ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA