Μενού
  • Α-
  • Α+

Με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από την τη χώρα και να μην προσεγγίζει το νηπιαγωγείο που φέρεται να τελέστηκε το περιστατικό, αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του ο 31χρονος νηπιαγωγός, ο οποίος κατηγορείται πως πριν από λίγες ημέρες παρενόχλησε σεξουαλικά ένα τετράχρονο αγόρι στην Πετρούπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος ενώπιον της ανακρίτριας αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται.

Η καταγγελία από τους γονείς του παιδιού

Η απίστευτη καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση του αγοριού, έφτασε στις αστυνομικές αρχές πριν από λίγες ημέρες και έπειτα από έρευνες, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του εκπαιδευτικού με βάση και τα στοιχεία της μήνυσης που κατέθεσαν οι γονείς.

Το 4χρονο αγόρι γυρνώντας από το σχολείο του είχε περιγράψει με όλη του την παιδική αθωότητα τα όσα φέρονται να διαδραματίστηκαν στις τουαλέτες του σχολείου του. Σύμφωνα με όσα είπε το παιδί, ο δάσκαλος φέρεται να το συνόδεψε στην τουαλέτα για να το βοηθήσει και εκεί επιδόθηκε σε σεξουαλικές πράξεις εναντίον του.

Το «Χαμόγελο του παιδιού» παρέπεμψε τους γονείς στην Αστυνομία

Συγκλονισμένοι οι γονείς από όσα τους περιέγραψε το παιδί τους, αρχικά επικοινώνησαν με το «Χαμόγελο του παιδιού», όπου και παρέθεσαν τα στοιχεία της υπόθεσης. Η καθοδήγηση που έλαβαν από εκεί ήταν να στραφούν στις αρμόδιες τοπικές αρχές για διερεύνηση της υπόθεσης, όπως και έγινε.   

Αμέσως άνοιξε ο φάκελος, οι καταθέσεις των γονιών και του ίδιου του παιδιού αποτέλεσαν τα πρώτα επιβαρυντικά στοιχεία κατά του νηπιαγωγού και αμέσως ανέλαβαν το παιδί ιατροδικαστής και παιδοψυχολόγοι, προκειμένου να φτάσουν σε ακόμη πιο ασφαλή συμπεράσματα γύρω από τις καταγγελίες.

Θολά σημεία από την ιατροδικαστική έκθεση

Αστυνομικοί επισκέφτηκαν το σχολείο του παιδιού και μίλησαν με συναδέλφους του φερόμενου ως δράστη, γονείς άλλων παιδιών και συνέλεξαν στοιχεία που τους οδήγησαν στη σύλληψη του νηπιαγωγού. Ωστόσο, θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι από τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης δεν είχαν επιβεβαιωθεί απόλυτα τα στοιχεία της έρευνας. Ολα είχαν κατατεθεί στον ανακριτή, εν όψει της απολογίας του κατηγορούμενου. 

Μαρτυρία του πατέρα: «Του κατέβασε το εσώρουχο» 

Ο πατέρας του συγκλονισμένος αλλά και οργισμένος, περιγράφει στο MEGA τον εφιάλτη που εκμυστηρεύτηκε ο γιος του. «Το παιδί δεν πήγαινε στο σχολείο ποτέ στην τουαλέτα. Φοβόταν. Δε ξέρω γιατί. Από την αρχή του χρόνου, και γυρνώντας την Πέμπτη λέει στη γυναίκα μου ''Μαμά πήγα στο μπάνιο''. ''…, εσύ δεν πας ποτέ στο μπάνιο''. ''Με πήγε ο κύριος …, μαμά''. ''Ο κύριος …;' 'κι εκεί άρχισε η γυναίκα μου να πονηρεύεται.

Του μίλαγε, του μίλαγε… λέει ''με πήγε ο κύριος, μου κατέβασε το παντελόνι, άρχισε να μου… το …, κατέβασε κι ο ίδιος το παντελόνι του… κι άρχισε να μου κάνει''» λέει, «διάφορα … στον … μου», ανέφερε ο πατέρας του 4χρονου με τις περιγραφές να προκαλούν αποτροπιασμό. Το παιδί, εξετάστηκε ιατροδικαστικά στη μονάδα φροντίδας για την ασφάλεια των παιδιών στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, έγινε και λήψη γενετικού υλικού από τις επίμαχες περιοχές, ενώ παραδόθηκε και το εσώρουχο που φορούσε όταν ο νηπιαγωγός φέρεται να τον κακοποίησε σεξουαλικά.

«Θα μπορούσε να το κάνει συνέχεια, αν δεν το έλεγε το παιδί»

«Αυτός είναι στη φύλαξη. Από την αρχή του χρόνου εκεί ήταν… Επειδή δυο μέρες τώρα η δασκάλα του (σ.σ. του 4χρονου) έλειπε, τα κράτησε αυτός… Εγώ πήγα κατευθείαν (σ.σ. στις Αρχές). Πήρα το ''Χαμόγελο του παιδιού'', τους λέω ''πώς να κινηθώ;'', μου λέει ''πήγαινε κατευθείαν, κάνε καταγγελία στο τμήμα κι αν μπορείς να κάνεις και καταγγελία στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση''. Έκανα τις διαδικασίες, πήγαμε στο τμήμα… Πήγαν την Παρασκευή από το σχολείο και τον συνέλαβαν. Κι απ’ ό,τι έχω καταλάβει, τον έχουν… είναι μέσα… σε αυτόφωρη διαδικασία», συμπλήρωσε ο πατέρας του 4χρονου.

«Πήγε το παιδί ιατροδικαστή, το εξέτασε, χθες πήγαμε σε παιδοψυχολόγο, πάλι, να του μιλήσει… το παιδάκι το είπε σε όλους τους… όπου έχουμε πάει τα είπε όλα. Ευτυχώς. Για την ηλικία του μας είπαν ότι είναι πολύ ώριμο… Που να μη το έλεγε κιόλας… Μπορεί να του έκανε… Να το έκανε συνέχεια μετά αυτός», δήλωσε ο πατέρας του παιδιού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA