Μενού
  • Α-
  • Α+

Μόλις ένα 24ωρο μετά τις εξηγήσεις του αρνητή δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη στον εισαγγελέα και την πρόταση του τελευταίου να δικαστεί σε έναν μήνα από σήμερα για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατ' εξακολούθηση σε σχέση με τα εμβόλια και τον κορονοϊό , ήρθε μια νέα καταγγελία εις βάρος του! Πρόκειται για μια 68χρονη γυναίκα που έχασε τη ζωή της χτυπημένη από κορονοϊό και σύμφωνα με όσα είπε η ξαδέρφη της στην εκπομπή live news του MEGA, ο δικηγόρος ευθύνεται για την απώλειά της.

Διαβάστε ακόμη: Βουλή: Ο Κουρουμπλής αποκάλεσε «δολοφόνους» τους βουλευτές της ΝΔ

Η καταγγέλλουσα -γιατρός στο επάγγελμα- ανέφερε στην εκπομπή, ότι ο δικηγόρος έπεισε την ξαδέρφη της να υπογράψει και να φύγει από το νοσοκομείο «Σωτηρία» όπου νοσηλευόταν, προτού ολοκληρωθεί η θεραπεία της. Η 68χρονη ασθενής έμεινε στο νοσοκομείο για μία εβδομάδα και η κατάσταση της υγείας της βελτιώθηκε. Στη συνέχεια όμως υπέγραψε για να φύγει και τον περασμένο Οκτώβρη έχασε τη μάχη της ζωής της.

«Ο δικηγόρος ξεκίνησε τη διαδικασία για το εξιτήριο»

Σημαντικό σημείο στην υπόθεση είναι και η διαδικασία για το εξιτήριο, την οποία κίνησε ο αρνητής δικηγόρος και ένα άτομο που συστήθηκε ως πνευμονολόγος. «Εμένα με ενδιαφέρει που έχασα την ξαδέρφη μου. Μας ενόχλησε πάρα πολύ η διαχείριση αυτή και δε θα σας κρύψω ότι μας φάνηκε κάπως εκ του πονηρού. Κόντεψα να πέσω από την καρέκλα μου. Λέω ''πώς υπέγραψε;'' η κοπέλα δεν μπορούσε να ανασάνει. Κάποιος άλλος τα έκανε όλα αυτά, δεν μπορούσε η ίδια από το Σωτηρία να κινήσει τέτοιες διαδικασίες. Μου είπαν ότι έκανε ένας δικηγόρος μία ανάρτηση στο διαδίκτυο όπου κατηγορούσε γιατρούς του νοσοκομείου ότι κρατήσαν την ασθενή παρά τη θέλησή της», τόνισε η ξαδέρφη του θύματος.

Όπως λέει η ξαδέρφη της, μετά το εξιτήριο, τα δύο άτομα που την έπεισαν να κάνει το μεγάλο λάθος εξαφανίστηκαν. «Σχεδόν χάσαμε τα ίχνη της, δεν απαντούσε. Κινηθήκαμε να μάθουμε ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος και μάθαμε ότι ο συγκεκριμένος την είχε βοηθήσει». Η 68χρονη μπήκε στο νοσοκομείο τον περασμένο Φλεβάρη και επί 7 ημέρες, με το οξυγόνο που της χορηγούσαν, άρχισε να παρουσιάζει βελτίωση. Τα πάντα όπως λέει η ξαδέρφη της, άλλαξαν όταν στην υπόθεση αναμείχθηκε ο αρνητής δικηγόρος. «Δεν ολοκλήρωσε την αγωγή της. Αν την είχε ολοκληρώσει, δε θα πέθαινε τουλάχιστον». Η 68χρονη επέστρεψε στο σπίτι της, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και στα τέλη Αυγούστου μπήκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Έναν και πλέον μήνα μετά, στις αρχές του Οκτώβρη, αφήνει την τελευταία της πνοή. «Ήταν καθοριστική η συμβολή του συγκεκριμένου δικηγόρου ώστε να μπορέσει να φύγει. Το θεώρησαν νίκη τους που έγινε αυτό».

Ο αρνητής δικηγόρος άλλαξε τη στάση του μπροστά στον εισαγγελέα

Και αν στις διαδικτυακές του εκπομπές ο δικηγόρος παρουσιαζόταν απόλυτος για τα εμβόλια, τις διασωληνώσεις και τον κορoνοϊό γενικότερα, έξω από το γραφείο του εισαγγελέα ήταν πιο... διαλλακτικός. Την ίδια εποχή, πέθανε στον Ευαγγελισμό και η 54χρονη ασθενής που έστειλε την Τετάρτη (15/12) τον αρνητή δικηγόρο ενώπιον του εισαγγελέα. Για τον θάνατο της 68χρονης δεν κινήθηκαν μέχρι σήμερα διαδικασίες σε βάρος του. Μετά τις εξηγήσεις, η πρόταση του εισαγγελέα ήταν καταπέλτης. Πρότεινε να καθίσει στο εδώλιο και να δικαστεί για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατ' εξακολούθηση. Στην πρότασή του ο εισαγγελικός λειτουργός κάνει λόγο για εξαιρετικά επικίνδυνες απόψεις, για αναληθείς ισχυρισμούς για τα εμβόλια και την πανδημία γενικότερα με κίνδυνο γενικευμένης εξάπλωσης του ιού. Εξάλλου, ο εισαγγελέας έχει προτείνει την απόρριψη της προσφυγής του δικηγόρου και τώρα αρμόδιο για να αποφανθεί είναι το δικαστικό συμβούλιο με βούλευμα που θα εκδώσει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA