Μενού
  • Α-
  • Α+

Για «συντονισμένη και ενορχηστρωμένη προσπάθεια εξόντωσής του» κάνει λόγο ο Μένιος Φουρθιώτης μετά τη σύλληψή του στο Περιστέρι. Υποστηρίζει πως αφέθηκε ελεύθερος αφού η αιτία που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα «κρίθηκε αστεία», ενώ προαναγγέλλει πως «θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη όσοι έχουν χόμπι να εξαπατούν» αστυνομία και δικαστήρια. 

Διαβάστε ακόμη: Μένιος Φουρθιώτης: Συνελήφθη στο Περιστέρι έπειτα από μήνυση συνεργάτη του

Ο Μένιος Φουρθώτης συνελήφθη την Πέμπτη (16/12) μετά από μήνυση που υπέβαλλε πρώην συνεργάτης του για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην συνεργάτης του Μένιου Φουρθιώτη πήγε το πρωί της Πέμπτης στο Τμήμα Εκβιαστών και κατέθεσε μήνυση για τα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων, της συκοφαντικής δυσφήμησης και της παράνομης χρήσης υπηρεσιακού απορρήτου. Στη μήνυση ο μάρτυρας φέρεται να εξέφραζε φόβους ακόμη και για τη ζωή του.

H δήλωση του Μένιου Φουρθιώτη: 

«Αλλά η Δικαιοσύνη βλέπει και στο σκοτάδι, ανέφερε ο Ευριπίδης και είχε δίκιο. Το πρώτο προαπαιτούμενο του πολιτισμού είναι η Δικαιοσύνη. Και σήμερα την έζησα για άλλη μια φορά όπως το ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Έζησα ξανά, τον κανιβαλισμό εις βάρος μου. Ο Θεός, όμως, ήταν με το μέρος μου κι ας υπάρχει μια συντονισμένη -ενορχηστρωμένη προσπάθεια εξόντωσής μου. Για το λόγο που όλοι πλέον γνωρίζετε, σήμερα μετέβην στην ΓΑΔΑ και αμέσως μετά στον Εισαγγελέα όπου φυσικά και αφέθηκα ελεύθερος. Όπως είναι προφανές, κρίθηκε ως αστεία η αιτία. Τώρα, τον λόγο τον έχω εγώ, και θα λογοδοτήσουν στον Εισαγγελέα αυτοί, που έχουν ως χόμπι τους να εξαπατούν Αστυνομικές και δικαστικές Αρχές. Μάλλον εσείς φοβάστε περισσότερο να καταδικάσετε απ’ ό,τι φοβάμαι εγώ να καταδικαστώ. Κι αυτό, γιατί δεν έχετε τίποτα να προσάψετε. Η αλήθεια είναι πιο ισχυρή από το δικό σας ψέμα». 

Ο Μένιος Φουρθιώτης είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί με εγγύηση 30.000 ευρώ, υποχρέωση εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα τρεις φορές τον μήνα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων. Ο Μένιος Φουρθιώτης είχε αποφυλακιστεί από τις φυλακές Κορυδαλλού. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA