Μενού
ΕΚΑΜ
ΕΚΑΜ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας με ομάδες της ΕΚΑΜ, της ΟΠΚΕ και άλλων μονάδων, στο Ζεφύρι. Οι ισχυρές δυνάμεις πραγματοποιούν έρευνες σε συγκεκριμένα σπίτια που σχετίζονται με τους πυροβολισμούς που «έπεσαν» στην περιοχή και καταγράφηκαν σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media. 

Διαβάστε ακόμη: Άνω Λιόσια: Καταιγισμός πυροβολισμών από Ρομά - Επίδειξη ισχύος συμμοριών

Αφορμή τα βίντεο που διέρρευσαν με βαριά οπλισμένους Ρομά να βρίσκονται έξω από μία κατοικία και να προχωρούν σε μπαράζ πυροβολισμών με περίστροφα και υποπολυβόλα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί μια επίδειξη δύναμης συμμορίας απέναντι σε αντίπαλη συμμορία.

Το ακόμη πιο ανησυχητικό είναι πως ανάμεσα στα όπλα που απεικονίζονται στα βίντεο φαίνεται πως υπάρχει και κάποιο αστυνομικού, το οποίο δείχνει να έχει αλλοιωθεί όπως συμβαίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Πιθανότατα είναι κλεμμένο ωστόσο εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη και στο σημείο βρέθηκαν πάνω από 150 κάλυκες από τους δεκάδες πυροβολισμούς

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA