Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ο διάβολος με έβαλε να σκοτώσω τη γιαγιά μου». Αυτό είχε υποστηρίξει ο 59χρονος σήμερα, ο οποίος το 1993 είχε σκοτώσει και τη γιαγιά του. Ο 59χρονος πριν από λίγες ημέρες σκότωσε και τη μητέρα του, την οποία πρώτα είχε βιάσει.

Διαβάστε ακόμη: Αγία Βαρβάρα: Τοξικομανής ομολόγησε πως πληρώθηκε για να εμβολιαστεί στη θέση άλλου

Ο 59χρονος οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής στον εισαγγελέα και εκτός από την ανθρωποκτονία και τον βιασμό κατηγορείται για βία κατά υπαλλήλων. Κι αυτό γιατί όταν οι αστυνομικοί έσπευσαν να τον προσαγάγουν μετά τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του, ο 59χρονος αντιστάθηκε όχι μόνο απωθώντας τους αλλά και χτυπώντας τους.

Μετά το εξιτήριο που έλαβε τον περασμένο Αύγουστο από την ψυχιατρική κλινική, στην οποία είχε παραμείνει για νοσηλεία 10 μέρες, ο 59χρονος σε καθημερινή σχεδόν βάση πήγαινε στο καφενείο του χωριού του, στα Γρεβενά. Οι κάτοικοι στο Κοσμάτι τον αντιμετώπιζαν επιφυλακτικά ενώ προσπαθούσαν να είναι προσεκτικοί σε κάθε τους κουβέντα, προκειμένου να μην εκνευριστεί. Εκείνες τις ημέρες του περασμένου καλοκαιριού, ο 59χρονος τους άφησε όλους άφωνους όταν άρχισε να τους περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε τη γιαγιά του του 1993 αναφέρει το thesstoday.gr. «O διάβολος με έβαλε να σκοτώσω τη γιαγιά μου», είπε για το έγκλημα που διέπραξε σε ηλικία 31 ετών. Για τη δολοφονία της μητέρας του φέρεται να είπε πως «τη σκότωσα γιατί είχε κάψει το φαΐ». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA