Μενού
  • Α-
  • Α+

Απίστευτες καθυστερήσεις παρατηρούνται από το μεσημέρι της Παρασκευής (17/12) στους περισσότερους δρόμους της Αττικής, με αποκορύφωμα την κίνηση στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και στον Κηφισό που γίνεται μετ' εμποδίων. 

Διαβάστε ακόμη: Ζεφύρι: Μεγάλη επιχείρηση των ΕΚΑΜ μετά το βίντεο με πυροβολισμούς - 8 συλλήψεις

Οι οδηγοί που κινούνται τις τελευταίες ώρες στον Κηφισό -κυρίως στο ρεύμα προς Αθήνα- αντιμετωπίζουν τεράστιες καθυστερήσεις, ενώ μεγάλο μποτιλιάρισμα εντοπίζεται και στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Ελευσίνα με αναμονές που φτάνουν ακόμη και τα 30 λεπτά, από κόμβο Πεντέλης εως τον κόμβο της Μεταμόρφωσης!

Πρόβλημα και από τα τροχαία στον Κηφισό

Οπλισμένοι με υπομονή πρέπει να είναι και οι οδηγοί που κινούνται στην Αττική Οδό από την έξοδο 11 στο ύψος του κόμβου Κηφισίας, καθώς και στα δύο ρεύματα παρατηρούνται μεγάλες δυσκολίες στην κυκλοφορία των οχημάτων. 

Στο μεταξύ, δύο τροχαία που σημειώθηκαν νωρίτερα στον Κηφισό, δημιούργησαν ακόμη μεγαλύτερη καθυστέρηση και ταλαιπωρία σε έναν από τους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA