Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τον σάλο των τελευταίων ημερών και την καταγγελία σε βάρος του για διαρροή βίντεο με ακατάλληλο περιεχόμενο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού χαρακτήρα, η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου έχει απασχολήσει τόσο την κοινή γνώμη όσο και τις Αρχές.

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πρώην σύντροφος - «Δεν μπορώ να κάνω μια φυσιολογική σχέση κι αυτός πάει και τρώει σε ταβέρνες»

Τουλάχιστον 9 είναι οι κοπέλες, οι οποίες έχουν επικοινωνήσει με τις Αρχές για να δουν αν τα βίντεό τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο διαδίκτυο και πώς μπορούν να κατέβουν. 

Πρόκειται για τα βίντεο με προσωπικές στιγμές γυναικών που έχει διαρρεύσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στο διαδίκτυο, ενώ ερευνάται αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε οικονομικές απολαβές από αυτή του τη δραστηριότητα.

Τώρα όσον αφορά το που βρίσκεται ο πρώην συνεργάτης των Ράδιο Αρβύλα, η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε την απάντηση στο ερώτημα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής του Mega, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και το Σάββατο (18/12) εθεάθη με τη σύζυγό του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», από όπου πέταξε το μεσημέρι για το Μεξικό αν και αρχικά είχε αναφερθεί ότι το ζευγάρι θα πήγαινε στην Αλόννησο για τις γιορτές και μάλιστα, είχε βγάλει και τα εισιτήρια. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA