Μενού
  • Α-
  • Α+

Κινηματογραφική καταδίωξη αυτοκινήτου σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/12), με τη Δίωξη Ναρκωτικών και την ΟΠΚΕ να στήνουν μπλόκο σε διακινητές ηρωίνης στα διόδια της Ελευσίνας. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μία κινηματογραφική καταδίωξη που κατέληξε σε πυροβολισμούς, συλλήψεις και έναν τραυματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συναγερμός σήμανε νωρίτερα στη Δίωξη Ναρκωτικών μετά από πληροφορία πως οι επιβαίνοντες σε ένα Opel Astra επρόκειτο να μεταφέρουν ηρωίνη. Ετσι, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Στα διόδια της Ελευσίνας το αυτοκίνητο των υπόπτων εντοπίστηκε, με τους αστυνομικούς να κάνουν σήμα στον οδηγό να σταματήσει με εκείνον να μην υπακούει αλλά να τρέπεται σε φυγή. Ετσι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ακολούθησε καταδίωξη στην Εθνική Οδό για περισσότερα από 40 χιλιόμετρα, με τον οδηγό του αυτοκινήτου να αναπτύσσει ταχύτητα μεγαλύτερη των 160 χιλιομέτρων την ώρα!

Από την Ελευσίνα, το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν Ρομά, κινήθηκε προς την παλιά Εθνική Οδό, από την οποία βγήκε και μπήκε στη Νέα Εθνική Οδό, με κατεύθυνση προς την Αθήνα. Μάλιστα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην άκρη του δρόμου περίπου 1,7 κιλά ηρωίνη, τα οποία πέταξαν από το αυτοκίνητο οι Ρομά, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης. Ο οδηγός του Opel Astra που καταδίωξαν Δίωξη και ΟΠΚΕ δεν σταμάτησε ούτε… στις μπάρες των διοδίων σε Ελευσίνα και Αττική οδό, σπάζοντάς τις για να περάσει. Σύμφωνα μάλιστα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός προσπάθησε τουλάχιστον 2 με 3 φορές να εμβολίσει και το αυτοκίνητο της Δίωξης.

Στόχος του οδηγού ήταν να βγει από την Εθνική προς τον Ασπρόπυργο και να «χαθεί» μέσα στον καταυλισμό, αλλά δεν τα κατάφερε γιατί ένας από τους αστυνομικούς άνοιξε πυρ εναντίον του αυτοκινήτου και τραυμάτισε, ελαφρά σύμφωνα με την Αστυνομία, έναν από τους Ρομά στη μέση. Οι επιβαίνοντες στο Opel Astra συνελήφθησαν, ενώ στον τραυματία δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Δίωξη Ναρκωτικών όπου και κρατείται.

Όπως προβλέπεται, σχηματίστηκε δικογραφία από το τμήμα Ανθρωποκτονιών και ο αστυνομικός που πυροβόλησε έχει συλληφθεί. Διαπιστώθηκε επίσης ότι οι Ρομά που επέβαιναν στο αυτοκίνητο που καταδιώχθηκε είχαν απασχολήσει στο παρελθόν για κλοπές και ληστείες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA