Μενού
  • Α-
  • Α+

Αρχειοθετήθηκε από την Οικονομική Εισαγγελία η δικογραφία που αφορούσε εμπλοκή των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρου Αραχωβίτη και Μάκη Μπαλαούρα στην υπόθεση της Folli Follie. Από την έρευνα που διενεργήθηκε δεν προέκυψαν στοιχεία που να στοιχειοθετούν αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα.

Υπενθυμίζεται ότι ονόματα των παραπάνω πολιτικών προσώπων αναφέρονταν στην έκθεση που συνέταξε η Price Water House Coopers μετά τον διαχειριστικό έλεγχο που πραγματοποίησε στην εταιρεία. Συγκεκριμένα, στην έκθεση περιλαμβάνονταν μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας προς τον «ισχυρό άνδρα» της Folli Follie, Τζώρτζη Κουτσολιούτσο από υπάλληλο της εταιρείας ο οποίος αναφερόταν στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ισχυριζόμενος ότι προσπαθούσαν να ευνοήσουν την διοίκηση της Folli Follie, ενώ είχε ήδη αποκαλυφθεί το σκάνδαλο με τους παραποιημένους ισολογισμούς.

Ερευνα για πλημμέλημα

Η Οικονομική Εισαγγελία ωστόσο απέστειλε αντίγραφα της δικογραφίας προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προκειμένου να διερευνηθεί αν έχει τελεστεί από τους Μάκη Μπαλαουρα, τον υπάλληλο της εταιρείας και τους Δημήτρη και Τζώρτζη Κουτσολιούτσο το πλημμέλημα της υπόσχεσης ωφελήματος, ψευδώς ή αληθώς, σε κρατικούς αξιωματούχους, ώστε αυτοί να προβούν σε πράξη ή παράλειψη που ανάγεται στην άσκηση των καθηκόντων τους

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA