Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις πύλες του προς το κοινό άνοιξε το μεγαλύτερο παραθαλάσσιο πάρκο στον κόσμο, το Experience Park που βρίσκεται στην πρώην έκταση του αεροδρομίου του Ελληνικού. Οι πρώτες εικόνες από τα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή (20/12) έκλεψαν την παράσταση και τα φαντασμαγορικά σκηνικά που κατέγραψε ο φωτογραφικός στο πάρκο ήταν εντυπωσιακές. 

Διαβάστε ακόμη: Σχολεία: Πότε ανοίγουν μετά τα Χριστούγεννα 2021 - Η ημερομηνία που κλείνουν

Τα βλέμματα μικρών και μεγάλων επισκεπτών έκλεψαν οι δύο μοναδικές εγκαταστάσεις φωτισμού δημιουργώντας μία ξεχωριστή βιωματική εμπειρία. Πρόκειται για το Stalactite, μία επιβλητική εγκατάσταση, με ιδιαίτερα φωτεινά μοτίβα, τα οποία συγχρονίζονται με μουσική, με την υπογραφή των καλλιτεχνών Christopher Bauder και Boris Divider και το Helios, μία εγκατάσταση φωτισμού, σχεδιασμένη από την ομάδα της Algorithm που δημιουργεί ένα τοπίο γεμάτο φως, κίνηση και ρυθμό.

Παράλληλα, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία τρέξουν, να παίξουν στο πάρκο που εκτείνεται στα 70 στρέμματα, μιας έκτασης όσο περίπου ο μισός Εθνικός Κήπος, αλλά κυρίως να φωτογραφηθούν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, ύψους 17 μέτρων, αποτελούμενο από 180 αληθινά δέντρα τα οποία θα δοθούν για αναδάσωση μετά την ολοκλήρωση της εορταστικής περιόδου. Αξίζει να σημειωθεί πως στη συγκεκριμένη έκταση που αποτελεί τη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη φυτεύτηκαν 500 δέντρα και 55.000 φυτά.

Επίσης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν γεύσεις από τους Άκη Πετρετζίκη, Ηλία Σκουλά, Lukumades, ÉSOPHY καθώς και έθνικ προτάσεις από τα Esteban και Falafeladiko, σε συνδυασμό με άλλες εκπλήξεις.

Κατά τη διάρκεια των εορτών (από σήμερα 20 Δεκεμβρίου έως τις 9 Ιανουαρίου του 2022) το ωράριο λειτουργίας έχει ως εξής:

Καθημερινές, Σαββατοκύριακα και αργίες: 17:00 - 22:00.

Το Experience Park είναι προσβάσιμο, με δωρεάν είσοδο, από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη στάση Μετρό Ελληνικού. Για την διευκόλυνση των επισκεπτών παρέχεται χώρος δωρεάν στάθμευσης στο Πάρκο. Για την ασφάλεια των επισκεπτών τηρούνται οι σχετικές διαδικασίες και συστάσεις που θεσπίζονται από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το: experiencepark.theellinikon.com.gr

Instagram: https://www.instagram.com/the_ellinikon_official

Facebook: https://www.facebook.com/TheEllinikon

Youtube: https://www.youtube.com/TheEllinikon

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA