Μενού
  • Α-
  • Α+

Κλοιό γύρω από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο φαίνεται ότι στήνουν αργά αλλά σταθερά οι διωκτικές αρχές. Όπως έγινε γνωστό χθες, Δευτέρα (20/12), ο παρουσιαστής έχει μπει στο μικροσκόπιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τα «λαγωνικά» της οποίας ερευνούν, μετά την έρευνα που διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, την πιθανότητα να έχει ανεβάσει ο ίδιος σε κανάλια στο Διαδίκτυο (είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό) βίντεο ή φωτογραφίες!

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη εμφάνιση μετά την εισαγγελική εντολή

Αυτό που ουσιαστικά θα ερευνήσουν οι αστυνομικοί είναι αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει ανεβάσει ροζ βίντεο, θα κάνουν δηλαδή την απαραίτητη ιχνηλάτηση προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο παρουσιαστής βρίσκεται πίσω από το συγκεκριμένο username που αναρτούσε τα πορνογραφικά βίντεο και παράλληλα αν έβγαζε λεφτά από αυτή του τη δραστηριότητα! Αν από την έρευνα προκύψει οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, τότε θα ενημερωθεί ο εισαγγελέας προκειμένου να προχωρήσει σε περαιτέρω κινήσεις. Το αδίκημα που ερευνάται, εάν τελέστηκε, είναι αυτό της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου.

Σε περίπτωση που όντως διαπιστωθεί κάτι τέτοιο (ότι δηλαδή ο Παναγιωτόπουλος ανέβασε στο ίντερνετ κι άλλα ροζ βίντεο) η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο καθώς το αδίκημα θα θεωρηθεί διαρκές και τότε ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, βάσει του νόμου, κινδυνεύει με σύλληψη, ανεξάρτητα, αν το αδίκημα είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, αυτό που διαμηνύουν από την ΕΛ.ΑΣ. είναι πως αυτή είναι μια χρονοβόρα διαδικασία και δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί στα επόμενα 24ωρα. Το σίγουρο είναι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την απόφαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης να παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται παραβίαση προσωπικών δεδομένων, έχει μπει και επίσημα στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Persona non grata ο Παναγιωτόπουλος στην Αλόννησο 

Ανεπιθύμητος από κατοίκους της Αλοννήσου, εκεί όπου το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» διατηρεί σπίτι και επιχείρηση, φαίνεται πως είναι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Το νησί των Σποράδων «βράζει» μετά τις αποκαλύψεις και είναι ενδεικτικό ότι σε πολλά σημεία έχουν γραφτεί υβριστικά συνθήματα ενώ έχουν κολληθεί ακόμα και αφίσες! Επιπλέον άγνωστοι πήγαν μέχρι το σπίτι του όπου ανέγραψαν συνθήματα εναντίον του σε τοίχους. «Φύγε», «Μην ξαναπατήσεις στην Αλόννησο» είναι μερικά μόνο από αυτά που γράφτηκαν με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στην Αλόννησο, εκεί όπου πρόσφατα παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα.

Ο Δήμος έσπευσε να σβήσει τα συνθήματα από δημόσια σημεία, ωστόσο, είναι ξεκάθαρο, πλέον, πως αρκετοί κάτοικοι του νησιού φαίνεται πως έχουν στραφεί εναντίον του και κανείς δεν ξέρει εάν σκοπεύει να κάνει σύντομα την επόμενη εμφάνισή του στον τόπο που περνούσε ένα μεγάλο μέρος των διακοπών του. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA