Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο μικροσκόπιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μπαίνουν οι αναρτήσεις που έχει κάνει στο διαδίκτυο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την εντολή που δόθηκε από την εισαγγελία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.

Διαβάστε ακόμη: Η γυναίκα που έκανε τη δεύτερη καταγγελία - «Καρφιά» από τον ξάδελφό του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Star», στο μοναδικό βίντεο που έχει αναρτηθεί δεν φαίνεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και αυτό μπορεί να προκαλέσει μια διαφορετική νομική αντιμετώπιση δεδομένου πως, όπως είπε και η ίδια η 30χρονη που τον κατήγγειλε τα αρχικά βίντεο έχουν κατέβει και πλέον το θέμα είναι οι αναδημοσιεύσεις που έχουν γίνει και γίνονται ως σήμερα.

Η μήνυση έχει γίνει το 2019 και ακόμα δεν έχει εκδικαστεί με αποτέλεσμα το θύμα του revenge porn να μην μπορεί να βρει την δικαίωση που ψάχνει. Παράλληλα, όσο περνά ο χρόνος, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει την δυνατότητα να μοντάρει ή να σβήσει το οποιοδήποτε υλικό έχει στα χέρια του. 

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναζητά τα εξής:

  • Αν υπάρχουν αλλά βίντεο τα οποία είναι αναρτημένα από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.
  • Αν είναι ακόμα αναρτημένα, είναι διαρκές το έγκλημα και θα συλληφθεί. Διαφορετικά θα σχηματιστεί μόνο δικογραφία.
  • Αν επίσης αποδειχτεί ότι κέρδιζε χρήματα από τα συγκεκριμένα βίντεο, κάτι τέτοιο είναι κακούργημα και θα συλληφθεί

Τα «λαγωνικά» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εκτός από το διαδικτυακό «σάρωμα» θα ζητήσουν και από άλλες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας αν πχ τους έχει υποβληθεί κάποια μήνυση. Δεν αποκλείεται με τη δημοσιότητα που έχει πάρει η υπόθεση να απευθυνθεί και κάποιο άλλο θύμα στις αρχές.

Η γυναίκα που έκανε τη δεύτερη καταγγελία

Και φαίνεται πως σε αυτό ακριβώς το σημείο βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή, δεδομένου, πως χθες ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας, αποκάλυψε, πως έχει στα χέρια του μία νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, η οποία μάλιστα είναι πολύ σοβαρή και προέρχεται από οικογενειακή φίλη του. Η γυναίκα που ήδη κινήθηκε νομικά κατά του πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα, μιλώντας στο Alpha, αποκάλυψε πως νιώθει σοκαρισμένη και πως δεν περίμενε μετά τη σχέση τους να έβλεπε τις προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο. «Είδα στο διαδίκτυο πολύ προσωπικές φωτογραφίες μου και βίντεο. Είμαι σε κατάσταση σοκ», είπε χαρακτηριστικά η καταγγέλλουσα. Ο κ. Λύτρας αποκάλυψε πως υπάρχουν κι άλλα θύματα.

Παραμένει «βουβός» σε ερωτήσεις δημοσιογράφων

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι στο Μεξικό, αλλά παραμένει στη Θεσσαλονίκη και αυτή τη φορά η κάμερα της εκπομπής T-live του Alpha τον βρήκε έξω από το σπίτι του μαζί με τη σύζυγό του. Ωστόσο, και πάλι, το πρώην μέλος των Ράδιο Αρβύλα, αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε γύρω από την πολύκροτη υπόθεση.

Ο ρεπόρτερ της εκπομπής ρώτησε ευθέως τον ραδιοφωνικό παραγωγό εάν θέλει να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, με τον ίδιο να παραμένει ανέκφραστος. Τότε, ακούγεται η επόμενη ερώτηση, εάν κάποιο άλλο μέλος των Ράδιο Αρβύλα γνώριζε κάτι γύρω από την υπόθεση. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, αλλά και η γυναίκα του - παντρεύτηκαν μόλις τον περασμένο Οκτώβριο σχεδόν μυστικά στην Αλόννησο - δεν απάντησαν και απλώς συνέχισαν να βαδίζουν προς την είσοδο του σπιτιού τους.

Μάλιστα, ο ρεπόρτερ επέμεινε και κατέθεσε ένα ακόμη ερώτημα προς τον Παναγιωτόπουλο: «Εχεις καταλάβει πόσο κακό έχεις προκαλέσει στην κοπέλα;». Εκείνος, όμως, αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA