Μενού
  • Α-
  • Α+

Πληθαίνουν τα συμβάντα παραβατικών συμπεριφορών ανήλικων, που προχωρούν σε ποινικά αδικήματα με τις Αρχές να καλούνται σε άλλο ένα συμβάν, αυτή τη φορά στο Ζάππειο. Αρνητικοί πρωταγωνιστές τρεις 14χρονοι, οι οποίοι έστησαν παγίδα σε συνομήλικό τους προκειμένου να τον ληστέψουν. Το θύμα της παγίδας είχε κλείσει ραντεβού με έναν από τους τρεις παραπάνω ανήλικους δράστες στην πλατεία Συντάγματος. Οι δύο τους είχαν γνωριστεί μέσω γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, καθώς είχαν τα ίδια ενδιαφέροντα για τη μουσική.

Ο 14χρονος όταν έφτασε στην πλατεία Συντάγματος εκεί εκτός από τον νέο του «φίλο» που είχε γνωρίσει στο διαδίκτυο τον περίμεναν ακόμα δύο άτομα. Αρχισαν να συνομιλούν και τότε η τριάδα πρότεινε στο 14χρονο να πάνε στο Ζάππειο. Ετσι κι έγινε. Λίγη ώρα αργότερα τα τέσσερα αγόρια βρέθηκαν στο Ζάππειο. Εκεί όμως η τριάδα άλλαξε συμπεριφορά απέναντι στον 14χρονο. Του ζήτησαν να τους δώσει το κινητό του τηλέφωνο και το καπέλο του. Όταν το θύμα αρνήθηκε, τότε οι δράστες ηλικίας 15, 14 και 13 ετών άρχισαν να τον γρονθοκοπούν. Παρότι πήραν τα αντικείμενα που ήθελαν, ωστόσο δεν κατάφεραν να απομακρυνθούν.

Στην περιοχή βρίσκονταν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Ο γονείς του 14χρονου ειδοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς για το συμβάν και παρέλαβαν το παιδί από το σημείο που έγινε η επίθεση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA