Μενού
  • Α-
  • Α+

Αγνοια για τα ροζ βίντεο, για τα οποία οι πρώην σύντροφοι του Στάθη Παναγιωτόπουλου τον κατηγορούν ότι τα έχει ανεβάσει σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου χωρίς την έγκρισή του, δηλώνει ο παρουσιαστής, που παραδόθηκε στους αστυνομικούς το μεσημέρι της Τετάρτης, μετά τη διαδικασία του αυτοφώρου. 

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τρίτη καταγγελία για ροζ βίντεο - Ετοιμη να καταθέσει κι άλλη κοπέλα

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος παραδόθηκε στους αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη, μετά την κατάθεση της δεύτερης κοπέλας στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας ότι είδε τον εαυτό της σε ροζ βίντεο στο Διαδίκτυο με τον παρουσιαστή χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της, ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε στην ΕΛ.ΑΣ. ότι «δεν έχω ανεβάσει κανένα βίντεο. Δεν έχω καταλάβει γιατί γίνονται αυτά. Είχα κάποια βίντεο στο παρελθόν και τώρα πια δεν τα έχω». 

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι εκτός από την πρώην σύντροφό του (30χρονη σήμερα) και τη δεύτερη κοπέλα, που είναι οικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, την Πέμπτη αναμένεται να καταθέσει και τρίτη κοπέλα, η οποία επικοινώνησε με την ΕΛ.ΑΣ. και υποστήριξε ότι έχει δει τον εαυτό της σε βίντεο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, χωρίς να έχει δώσει έγκριση. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τρομαγμένος συμμετείχε στις έρευνες των αστυνομικών στο σπίτι του

Ο παρουσιαστής, πάντως, είναι αρκετά θορυβημένος και τρομαγμένος και πήρε μέρος στις έρευνες που έγιναν στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει υλικό από ερωτικές συνευρέσεις του με τις πρώην συντρόφους του, το οποίο έχει ανέβει σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου. Οι αστυνομικοί εκτός από το σπίτι του παρουσιαστή στη Θεσσαλονίκη και την Αλόννησο, θα κάνουν έρευνες και σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους, από τους οποίους έχει περάσει μέχρι σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. 

Οι αστυνομικοί κάνουν έρευνες για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν και άλλα βίντεο με πρώην συντρόφους του στους υπολογιστές του ή υπάρχουν κωδικοί για να εντοπιστεί σε ποια σάιτ ο ίδιος ανέβαζε τα βίντεο. Με αυτόν τον τρόπο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ακόμη και αν έχει προσπαθήσει να σβήσει φωτογραφίες και βίντεο από τους υπολογιστές του, υπάρχουν ίχνη που μπορούν να αξιοποιήσουν οι αστυνομικοί.

Εκτός από αυτά, πάντως, οι αστυνομικοί θα ερευνήσουν εάν υπήρχε οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς επίσης θα αναζητήσουν και την ηλικία που ήταν οι πρώην σύντροφοι του παρουσιαστή, όταν υπήρξε ερωτική συνεύρεση.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα περάσει τη νύχτα στο κρατητήριο και την Πέμπτη θα απολογηθεί στον εισαγγελέα, όπου θα του ασκηθεί ποινική δίωξη. Ο δικηγόρος του, πάντως, αναφέρει: «Παρακαλώ για την κατανόησή της, καθώς είναι σε εξέλιξη έρευνα της Δίωξης. Δεν γνωρίζουμε τη δικογραφία, καθώς είναι σε εξέλιξη η έρευνα». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA