Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή φράση που χρησιμοποιεί ο σοφός λαός μετά από τροχαία ατυχήματα «...εσύ να είσαι καλά, τα σίδερα ξαναγοράζονται», δεν έχει και τόσο μεγάλη εφαρμογή, όταν το αυτοκίνητο που τρακάρει κανείς είναι μάρκας Lamborghini! Και αυτό ακριβώς συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης 22 Δεκεμβρίου σε τροχαίο στη Λάρισα.

Συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Καραμανλή ένα αυτοκίνητο μάρκας Lamborghini για άγνωστα μέχρις στιγμής αίτια, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στα προστατευτικά κυγκλιδώματα.

Μόνο υλικές ζημιές - σώος ο οδηγός

Το μπροστινό μέρος του πανάκριβου οχήματος υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές από την πρόσκρουση, ωστόσο ο οδηγός ήταν τυχερός, καθώς βγήκε από το αυτοκίνητο σώος και δεν χρειάστηκε καν να ειδοποιηθεί το ΕΚΑΒ.

Το αυτοκίνητο όπως φαίνεται και στα φωτογραφικά στιγμιότυπα (από το Larissanet.gr) θα χρειαστεί πιθανότατα κάποιες... δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να επιδιορθωθεί, καθώς η ιταλική φίρμα δεν φημίζεται και για τα φθηνά ανταλλακτικά της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA