ΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/12/2021 00:46

Υποπολυβόλο εντοπίστηκε από πολίτη στην παραλία μπροστά από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Το όπλο που βρήκε ο πολίτης μπροστά από το ΣΕΦ έφερε εμφανή σημάδια διάβρωσης, είναι υποπολυβόλο διαμετρήματος 9x19 mm και εντοπίστηκε άνευ γεμιστήρα και φυσιγγίων, ενώ στη συνέχεια παραδόθηκε στο αρμόδιο τμήμα του Λιμενικού

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Υποπολυβόλο εντοπίστηκε από πολίτη στην παραλία μπροστά από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
(Πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Πάνω σε ένα σπάνιο εύρημα «έπεσε» ένας πολίτης ο οποίος έκανε τη μεσημεριανή του βόλτα στην παραλία μπροστά από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο. Ο ανυποψίαστος πολίτης βρήκες ένα... υποπολυβόλο και αμέσως ειδοποίησε το Γραφείο Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το όπλο, που έφερε εμφανή σημάδια διάβρωσης, είναι υποπολυβόλο διαμετρήματος 9x19 mm και εντοπίστηκε χωρίς γεμιστήρα και φυσίγγια.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, το όπλο πρόκειται να αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποια εγκληματική ενέργεια.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το όπλο στο ΣΕΦ

«Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Γραφείο Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για ανεύρεση όπλου από ιδιώτη, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας μπροστά από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το εν λόγω όπλο, το οποίο φέρει εμφανή σημάδια διάβρωσης, είναι υποπολυβόλο διαμετρήματος 9x19 mm και εντοπίστηκε άνευ γεμιστήρα και φυσιγγίων, ενώ στη συνέχεια παραδόθηκε στην οικεία Λιμενική Αρχή.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, το ανωτέρω όπλο πρόκειται να αποσταλεί στην αρμόδια Υπηρεσία για περαιτέρω εξέταση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΟΠΛΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΕΦ ΦΑΛΗΡΟ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ