Μενού
  • Α-
  • Α+

Πανικός προκλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 24 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο όταν ένα όχημα μπήκε σε δρόμο λαϊκής αγοράς και παρέσυρε μια γυναίκα και πάγκους εμπόρων. Δράστης, ένας νεαρός οδηγός, ο οποίος βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και προσπάθησε να μετακινήσει το αυτοκίνητό του που ήταν παρκαρισμένο σε δρόμο που γινόταν λαϊκή στην Θέρισο.

Ενα μαύρο αγροτικό 4Χ4 που είχε παρκάρει μέσα στην υπαίθρια αγορά από νωρίς, πριν ξεκινήσει η λαϊκή, παρέσυρε σύμφωνα με πληροφορίες, πέντε-έξι πάγκους και μια γυναίκα, η οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκε. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το συμβάν έγινε καθώς ο οδηγός, που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ήταν σε κατάσταση μέθης- δεν μπορούσε να φύγει, καθώς τον είχαν «εγκλωβίσει» στο σημείο που είχε παρκάρει.

Ο οδηγός αφού έκανε άνω κάτω την λαϊκή αγορά σηκώθηκε κι έφυγε... κύριος χωρίς να δει αν η γυναίκα που είχε παρασύρει στιγμές νωρίτερα, ήταν καλά στην υγεία της ή χρειαζόταν διακομιδή σε νοσοκομείο. Οι έμποροι της λαϊκής κάλεσαν την Αστυνομία που έσπευσε άμεσα στο συμβάν, και ξεκίνησε να αναζητά το μαύρο αγροτικό. Τελικά ύστερα λίγη ώρα, ο νεαρός οδηγός συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, έξω από το σπίτι του, στην περιοχή του Γαζίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA