Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται μέχρι τη Δευτέρα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, καθώς ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του στο Διαδίκτυο. Ωστόσο οι εξελίξεις στην υπόθεση δεν σταματούν εδώ καθώς ο δικηγόρος της δεύτερης κοπέλας που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο κι ουσιαστικά προκάλεσε την σύλληψή του, αναφέρει ότι έλαβε με mail δύο νέα βίντεο από άλλες κοπέλες, που φέρεται να τα έχει αναρτήσει ο πρώην παρουσιαστής χωρίς την συγκατάθεσή τους. 

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το στοιχείο που τον «καίει» και τον φέρνει αντιμέτωπο ακόμα και με 10ετη κάθειρξη

Τα βίντεο φέρεται να τα έχει στην κατοχή του ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, όπως αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή «T live». «Εχω στην κατοχή μου ήδη δύο καινούρια βίντεο -έφτασαν ανώνυμα στο e-mail μου- για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, που σημαίνει ότι κι άλλες κοπέλες μπαίνουν στη διαδικασία, να δουν τι μπορούν να κάνουν. Και μάλιστα στη μια περίπτωση φαίνεται το πρόσωπο της κοπέλας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας.

Αντιμέτωπος με 10ετή κάθειρξη

Ο γνωστός παρουσιαστής κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου» σε βαθμό κακουργήματος

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του και αναγνωρίζει ότι πρόκειται για τεράστιο λάθος, ωστόσο ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με τις αναδημοσιεύσεις των βίντεο.

Όπως δήλωσε στο protothema.gr ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος μίας εκ των γυναικών που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο ισχυρισμός του παρουσιαστή για το χρόνο που κατέβηκαν τα βίντεο δεν ευσταθεί ενώ κάλεσε όποια γυναίκα έχει στην κατοχή της παρόμοιο υλικό να προβεί σε καταγγελία.

Ετσι, πλέον, βρίσκεται αντιμέτωπος με 10ετή κάθειρξη, καθώς η δίωξη που του ασκήθηκε είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA