ΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/12/2021 18:14

Κιλκίς - Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης σε λίγα λεπτά: Γέφυρα ζωή της ΕΛΑΣ για διακομιδή 5χρονου

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 14:00, οι αστυνομικές Αρχές δέχθηκαν κλίση, για να συνδράμουν στη γρήγορη διακομιδή του παιδιού στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, καθώς τραυματίστηκε

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Κιλκίς - Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης σε λίγα λεπτά: Γέφυρα ζωή της ΕΛΑΣ για διακομιδή 5χρονου
(Πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Γέφυρα ζωής στήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων για την διακομιδή ενός 5χρονου παιδιού από το Κιλκίς στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα ζητήθηκε η συμβολή των δικυκλιστών της ομάδας ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ, προκειμένου να διακομισθεί με ασφάλεια το 5χρονο αγόρι από τη γειτονική πόλη στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 14:00, οι αστυνομικές Αρχές δέχθηκαν κλίση, για να συνδράμουν στη γρήγορη διακομιδή του παιδιού στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, καθώς τραυματίστηκε με γυαλί στην παλάμη και έπρεπε να μεταφερθεί από το Κιλκίς στη Θεσσαλονίκη. Οι δικυκλιστές άνοιξαν τον δρόμο, απομακρύνοντας τα οχήματα, προκειμένου να μην καθυστερήσει καθόλου η διακομιδή του παιδιού.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας διήρκησε μόλις λίγα λεπτά και το παιδί έφτασε έγκαιρα και με ασφάλεια στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ήδη επέστρεψε στο σπίτι του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΔΙΑΚΟΜΙΔΗ ΠΑΙΔΙ ΚΙΛΚΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ