Μενού
  • Α-
  • Α+

Γέφυρα ζωής στήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων για την διακομιδή ενός 5χρονου παιδιού από το Κιλκίς στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα ζητήθηκε η συμβολή των δικυκλιστών της ομάδας ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ, προκειμένου να διακομισθεί με ασφάλεια το 5χρονο αγόρι από τη γειτονική πόλη στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 14:00, οι αστυνομικές Αρχές δέχθηκαν κλίση, για να συνδράμουν στη γρήγορη διακομιδή του παιδιού στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, καθώς τραυματίστηκε με γυαλί στην παλάμη και έπρεπε να μεταφερθεί από το Κιλκίς στη Θεσσαλονίκη. Οι δικυκλιστές άνοιξαν τον δρόμο, απομακρύνοντας τα οχήματα, προκειμένου να μην καθυστερήσει καθόλου η διακομιδή του παιδιού.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας διήρκησε μόλις λίγα λεπτά και το παιδί έφτασε έγκαιρα και με ασφάλεια στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ήδη επέστρεψε στο σπίτι του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA