Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα έκαναν όλα τέλεια ή μάλλον όχι... Ετσι νόμιζαν τουλάχιστον δύο κρατούμενοι των φυλακών Χανίων, που είχαν καταστρώσει σχέδιο απόδρασης, το οποίο έπεσε τελικά στο κενό. Συγκεκριμένα δυο αλλοδαποί κρατούμενοι, ένας Αλγερινός κι ένας Πακιστανός, σκόπευαν να διαφύγουν χρησιμοποιώντας ένα αυτοσχέδιο σχοινί από σεντόνια με κόμπους, ενώ είχαν καταφέρει να αφαιρέσουν μέρος του μεταλλικού πλέγματος του προαυλίου, σχεδιάζοντας να σκαρφαλώσουν στη ταράτσα.

Αν κατάφερναν να φτάσουν ως εκεί, η ελευθερία θα ήταν το επόμενο βήμα, καθώς σκόπευαν να βρεθούν στη νεκρή ζώνη, μεταξύ του κτηρίου και του εξωτερικού μαντρότοιχου της φυλακής. Ωστόσο, ο διευθυντής του καταστήματος κράτησης Χανίων εντόπισε την τρύπα και σε συνδυασμό με πληροφορίες που είχε συλλέξει ο ίδιος μέσα από τη φυλακή για πιθανή απόπειρα απόδρασης, οδήγησαν τους καλά εκπαιδευμένους σωφρονιστικούς υπαλλήλους στον εντοπισμό των δυο κρατουμένων.

Πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστικός έλεγχος και οι δυο αλλοδαποί πιάστηκαν επ' αυτοφώρω.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA