Μενού
  • Α-
  • Α+

Οικογενειακή τραγωδία στις Σέρρες με πατέρα και κόρη που νοσηλεύονταν με κορονοϊό να χάνουν τη μάχη για τη ζωή μέσα σε ένα 24ωρο. Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται δίνοντας «μάχη» με την COVID-19 η μητέρα. 

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Αρνητής κόλλησε εσκεμμένα κορονοϊό τον μετέδωσε στη μητέρα του και πέθανε 

Σε χωριό του Δήμου Νέας Ζίχνης, στο Μύρκινο Σερρών σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών, έφυγαν μέσα σε ένα 24ωρο από τη ζωή 74χρονος πατέρας και η 48χρονη κόρη του που ήταν ανεμβολίαστοι και νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Η οικογένεια ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο χωριό. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει με σχόλια για την 48χρονη κοπέλα που ήταν ένας χαμογελαστός άνθρωπος γεμάτος καλοσύνη και θετική ενέργεια όπως λένε οι φίλες της.

Το χωριό έχει τυλιχθεί στο πένθος και όλοι μιλάνε για το κακό που βρήκε την περιοχή αφού σε κοντινή απόσταση βρίσκεται ο Μαυρόλοφος όπου εκεί είχε ξετυλιχθεί ακόμα ένα δράμα με το θάνατο ενός 61χρονου και του 28χρονου γιου του, επίσης από τον κορονοϊό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA