Μενού
  • Α-
  • Α+

Θλίψη έχει προκαλέσει στην Πάτρα το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, ανήμερα των Χριστουγέννων, με την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, του 42χρονου Σπύρου Χριστόπουλου. Η είδηση του θανάτου του 42χρονου που είχε διαγράψει επί σειρά ετών λαμπρή πορεία ως μετρ δουλεύοντας σε τοπικές επιχειρήσεις και εστιατόρια της Αθήνας και συμμετείχε ως επικεφαλής σε μεγάλα events έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στον χώρο της εστίασης. Μάλιστα, ο 42χρονος Σπύρος ήταν πατέρας ενός 8χρονου κοριτσιού.

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία για ανάρτηση ροζ βίντεο στο διαδίκτυο

Σύμφωνα με το tempo24.news, o άτυχος άνδρας διασκέδαζε σε κατάστημα πολύ κοντά στο σημείο που σκοτώθηκε, στη διασταύρωση των οδών Κολοκοτρώνη και Ρήγα Φεραίου. Ο Σπύρος είπε καληνύχτα στους φίλους του, ανέβηκε στο μηχανάκι που είχε δανειστεί από τον αδελφό του και λίγα μέτρα μετά το δίκυκλο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας.  Αν και στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο, οι διασώστες του ΕΚΑΒ δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν, αφού βρήκε ακαριαίο θάνατο, αφού πέφτοντας χτύπησε στο κράσπεδο της Ρήγα Φεραίου. Η αστυνομία διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος. Η κηδεία του Σπύρου Χριστόπουλου θα γίνει σήμερα Δευτέρα στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιώτισσας (στο κοιμητήριο).

«Με αγαπάει ο Θεός, έχω ρεπό»

«Με αγαπάει ο Θεός, έχω ρεπό και δεν θα δουλέψω παραμονή Χριστουγέννων, θα πάω να δω όλους τους φίλους μου, να τους χαιρετήσω», ήταν τα λόγια του Σπύρου λίγες ώρες πριν το μοιραίο, όπως αποκαλύπτει στην εφημερίδα «Πελοπόννησο της Δευτέρας» ο αδελφικός του φίλος Νίκος Ευαγγελάτος. Ανήμερα των Χριστουγέννων περίμενε τηλέφωνό του για να περάσουν μαζί την ημέρα, όμως η μοίρα είχε άλλα «σχέδια». «Έφυγε ένας άγγελος. Ήταν ένα παιδί διαμάντι. Ποτέ δεν είχε πει κακή κουβέντα για κανέναν. Ακόμα και για εκείνους που τον πλήγωσαν, έλεγε "εδώ θα μείνουν όλα, πάμε παρακάτω". Ήταν ένα παιδί μάλαμα, ψυχούλα, είμαι ευγνώμων που τον γνώρισα και τον είχα φίλο», αναφέρει συντετριμμένος ο φίλος του. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA