Μενού
  • Α-
  • Α+

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 40χρονος Ιρακινός που κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS και τρομοκρατικές πράξεις που αφορούν μεταξύ άλλων ανθρωποκτονίες στην αλλοδαπή. Ο 40χρονης συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα μετά από επιχείρηση της Αντιρομοκρατικής Υπηρεσίας σε συνεργασία με την ΕΥΠ. Στο σπίτι του εντοπίστηκαν εκτός από ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και εκατοντάδες ταξιδιωτικά έγγραφα.

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αναρτούσε βίντεο και σε ελληνικό site με οίκους ανοχής - Ποιο ήταν το ψευδώνυμό του

Ο Ιρακινός είχε συλληφθεί και στις 7 Δεκεμβρίου από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, διευκόλυνσης εισόδου-εξόδου από τη χώρα, κατοχής διαβατηρίων και ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων, πλαστογραφίας, αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, κατ’ εξακολούθηση και νομοθεσίας περί όπλων. Τότε μετά την απολογία του ανακρίτρια και εισαγγελέας διαφώνησαν για την περεταίρω ποινική του μεταχείριση. Το Δικαστικό Συμβούλιο έλυσε τελικώς τη διαφωνία υπέρ της ανακρίτριας κρίνοντας ότι έπρεπε να αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων και την καταβολή εγγυοδοσίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA