Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην προσαγωγή γνωστού τράπερ προχώρησε η αστυνομία το πρωί της Τρίτης 28 Δεκεμβρίου, μετά τις αντιδράσεις με φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου πόζαρε με όπλα. Το σύντομο βίντεο που προκαλεί πλήθος ερωτημάτων αναφορικά με την προέλευση των όπλων, δεν παρέμεινε για πολύ στα stories του προφίλ του καθώς λίγη ώρα μετά φρόντισε να το διαγράψει.

Διαβάστε ακόμη: Πασίγνωστος τράπερ ποζάρει σε live με τρία όπλα - Το ένα φαίνεται να είναι υπηρεσιακό της Αστυνομίας

Ο πασίγνωστος τράπερ ανέβασε την Κυριακή (26/12) το υλικό στα stories του instagram και ανάμεσα στα βίντεο από τη διασκέδαση του σε κατάμεστο κλαμπ, ανήρτησε και το συγκεκριμένο όπου διακρίνονται περασμένα στο παντελόνι του τρία όπλα. Το βίντεο που προκαλεί πλήθος ερωτημάτων αναφορικά με την προέλευση των όπλων, τη γνησιότητα τους και φυσικά το πώς βρέθηκαν στα χέρια του, δεν έμεινε για πολύ στα stories, καθώς λίγη ώρα αργότερα φρόντισε να το διαγράψει, ωστόσο, πολλοί ήταν αυτοί που πρόλαβαν να το δουν, να το κατεβάσουν και μεταξύ αυτών και η ΕΛ.ΑΣ με αποτέλεσμα να τον προσαγάγουν για να δώσει εξηγήσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA